Šareno

Veselo u restoranu Asia na dočeku kineske Nove godine

Ulazimo u godinu Psa

lifeX.hr

Mi smo već zaboravili na novogodišnje blagdane i sve ono što nosi Nova godina, ali zato su Kinezi upravo proslavili svoju Novu 4715. godinu. Proljetni festival ili kineska Nova godina najduži je i najvažniji tradicionalni kineski praznik. Milijuni Kineza uživali su u našem dragom pijanisti Maksimu Mrvici koji je uživo jučer svirao u  najpoznatijem programu dočeka i naravno oduševio mnoge.

Iako daleko od svoje domovine mnogi Kinezi u Hrvatskoj dočekali su svoju Novu godinu. Tako je i Tong Cheng
vlasnica lanca China Restorana Asia u Zagreb koja slavi i 25 godina poslovanja u Hrvatskoj, u društvu mnogih prijatelja predstavila ovaj veliki festival kao i ukusnu hranu koja se u ovo vrijeme jede u Kini.

Ulazak u Novu godinu doista bi trebao biti sretan jer ulazimo u godinu zemljanog psa. Pas zauzima jedanaesto mjesto u kineskom horoskopu, pa ukoliko ste rođeni u jednoj od ovih godina: 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006., 2018. vi ste u kineskom horoskopu Pas. Dolazak psa u dom prema kineskom vjerovanju simbol je dolaska sreće. Stoga godina psa donosi pozitivne promjene i sretne okolnosti. A to nam zasigurno svima treba.

 Godina Psa u kineskoj tradiciji znači poticanje prijateljstva, međusobnog suradnje i odanosti. Ljudi rođeni u znaku psa smatraju se vrlo iskrenima i odanima. Mnogo osoba ovog znaka ima među pravnicima, poduzetnicima, diplomatima, državnim službenicima, učiteljima, piscima i filozofima, ali i novinarima i umjetnicima.

 Godina Psa smatra se razdobljem u kojem se njeguju prijateljski i poslovni odnosi, stvara lojalnost i uzajamnost među dragim osobama, te učvršćuju poslovne partnerstva. Stoga  će ova  godina  donijeti obilje pozitivnih prilika svim znakovima. Napredak u poslovnoj karijeri i privatnom životu. Donijet će svima više mudrijih odluka, gradnju dobrih temelja za novi početak, snalažljivost, izdržljivost i hladnokrvnost u potencijalnim teškim trenucima te pozitivne promjene u načinu življenja.
 
Imati ćemo novu inicijativu, želju za akcijom, neće biti mjesta za odlaganja i odustajanja. Sva ta želja za uspjehom bi mogla donijeti i mnogo stresa i pritiska u svakodnevni život, pa budite pažljivi i odbacite bilo kakvu frustraciju. 
 
 
Kada je riječ o financijama, globalno možete očekivati zadovoljstvo, uspjeh i nagrade za poslove koje ste obavili u prethodnoj godini. Konkretno, oni koji se bave osiguranjem, recikliranjem, obnovljivom energijom itd., Bit će uspješni. Ovo je godina u kojoj svi moramo pokazati solidarnost, jedinstvo i pravdu, jer samo na taj način možemo transformirati materijalno bogatstvo u duhovno.
 
Sretna vam godina Psa!
 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori