Trend

Umjetne trepavice ne moraju izgledati umjetno

Za zanosni pogled ispod obrva

lifeX.hr

Sve se više čini da danas žene bez umjetnih trepavica ne izlaze van čak i preko dana. Kada ih jednom stavimo teško da se nećemo zaljubiti u njih jer oku daju posebnu ljepotu.

No u toj želji da nam trepavice budu guste i duge vrlo često i pogriješimo. Svi znamo neke poznate dame koje svakodnevno gledamo na TV i koje vrlo često sa svojim umjetnim trepavicama ne izgledaju ljepše već naprotiv, izgledaju pomalo smiješno. Zato s izborom umjetnih trepavica moramo biti oprezne.

Duge i guste trepavice, pogotovo dame koje imaju “palo” oko ako nisu savršeno našminkane takve trepavice će još više naglasiti taj neželjeni izgled oka. Ako volite nositi umjetne trepavice svakodnevno onda je bolje da izaberete one koje nisu tako guste i ne izgledaju “teško” na oku. To možete postići i ako stavite parcijalne umetke. Izgledati ćete prirodnije, oči će vam biti otvorenije, vedrije i mlađe.

One dame koje imaju prirodno duge trepavice, dovoljno je da koristite uvijač za trepavice i dva sloja maskare. Kada se šminkate dobro izvucite svaku trepavicu od korijena do vrha kako se ne bi slijepile. tek kada se jedan sloj osuši, nanesite drugi. Ne zaboravite maskaru staviti i na donje trepavice.

Ukoliko volite biti brzi i praktični možete e odlučiti i za ekstenzije. Postupak je brzi (cca 2 sata), bezbolan i jednostavan. Ako se pridržavate uputa možete čak svaka 2 mjeseca doći na dopunu. Na ekstenzije ne trebate stavljati niti maskaru niti išta. Vaš pogled zavodljiv je 24 sata bez ikakve intervencije. Mnoge dame ljubiteljica su ekstenzija i kažu kako su im one olakšale život i s njima izgledaju tako lijepo, a prirodno.

Budite lijepe i uživajte u svojoj ljepoti, no uvijek imajte na umu da najveća ljepota dolazi iznutra!

trepavice

 

trepavice1

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori