Zdravlje

Smilje u micelarnom proizvodu nove generacije

Olival nam je pripremio nešto novo

lifeX.hr

 Svaka bi jutarnja ili noćna rutina njege lica trebala započeti kvalitetnim čišćenjem. Ovisno o dobu dana, njime se koža oslobađa nakupljenog sebuma, ostataka noćne njege, nanesene dekorativne kozmetike, ali i  čestica onečišćenja ili zagađenja zraka.

Znate li da je tehnologija micelarnih otopina razvijena još 1913. godine, a tek nedavno je postala pravi hit. 

Istovremeno moćna i nježna, micelarna otopina s razlogom je postala sinonim za jednostavno i brzo uklanjanje šminke. Ova moćna otopina za skidanje šminke i nečistoća svoj uspjeh zahvaljuje micelama, sitnim česticama koje poput magneta privlače i povlače sve nečistoće   i višak sebuma s lica.

Znate li da su glavni akter svih micelarnih otopina tzv. micelarne sfere koje su sastavljene od micela. Najjednostavnije rečeno, micele su molekularne nakupine u obliku sfere koje na svojim različitim krajevima vole ili vodu (hidrofilni dio) ili masnoće (hidrofobni dio) te se nalaze u vodenoj otopini. 

Olival Micelarni gel s uljem smilja nježno čisti lice, uklanja nečistoće i ostatke šminke bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Obogaćen je aloe verom koja umiruje i hidratizira kožu te uljem smilja koje regenerira, ostavljajući na koži ugodan osjećaj mekoće i nježnosti. Namijenjen je svim tipovima kože.

Olival Micelarna pjena s uljem smilja namijenjena je normalnoj i masnoj koži i uklanja čak i tvrdokornu šminke s područja oko očiju. Lice je temeljito očišćeno, a na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće i nježnosti.

Olivalovi noviteti pogodni su i za najosjetljivije tipove kože, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje, a s obzirom na svoj inovativan sastav, omogućuju čišćenje bez isušivanja kože.

Uporaba je i više nego jednostavna – ovlažite lice, nanesite pjenu ili gel te ga operite. Da biste proizvod što bolje umasirali, poslužite se omiljenim uređajem za čišćenje lica, konjac spužvicom ili samo vlastitim prstima. Umijte se mlakom vodom, a suvišnu vlažnost lagano utapkajte čistim ručnikom. Vaša će koža zablistati, a svaka će njezina pora biti pročišćena i spremna za bolje, dubinsko upijanje proizvoda koji slijede – onih njegujućih.

Cijene proizvoda:
Olival Micelarna pjena s uljem smilja – 39,90 kn
Olival Micelarni gel s uljem smilja – 34,90 k

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori