Trend

Seve potukla Rozgu u svim kategorijama

Modni duel Seve vs Jela

lifeX.hr

Danas smo malo istraživali po Instagramu iz znatiželje. Zapravo, priznajemo da se razvila diskusija kako se tko oblači i tko ima više ukusa. Pa kada smo kod tog pitanja nekako smo posegnuli za dvije lijepe žene koje imaju mogućnosti, što će reći vremena i novca da se oblače kako žele i umiju.

Odmah smo otvrili profile Severine i Rozge. Seve je kako vidimo nedavno bila u Madridu, a Jelena u Rimu, dakle i jedna i druga u svojim casual kombinacijama. Već na prvu vrlo jasno se vidi da je Seve na sebi imala savršenu kombinaciju,  totalno trendy, odlično ukomponiranu, posloženu s tenisicama, torbom, naočalama. Kao da je stigla sa nekog modnog seta, dok se tako nešto ne može reći za Jelenu. Njezin rimski outfit je u domeni prosječnosti. Onako bez mašte. Kombinacija traperica, plave tunike, tenicica i crvene torbe…ne kažemo da je loše ali definitivno nije nešto što bi izazvalo divljenje.  Čak niti ova crna suknja od čipke i narančasta majica ne ostavlja dojam.

Kad pogledate i ostale fotke rezultat je isti.  

Jelena ostaje dosljedna svojim čipkastim mini haljinama i sličnim kombinacija i ne usudi se riskirati i napraviti odmak od toga, iskombinirati nešto, ostaviti pečat. Seve to radi besprijekorno. Priznajemo da je neprikosnovena vladarica dobrog modnog stila i njezini outfiti su prava modna rapsodija. 

Dakle modni fight  Seva vs Jela….e na žalost Jele, ostala si pošteno potučena.

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori