Šareno

Sada se javno možete Fulirati bez pardona jer Life is circus

Strossmayerov trg postaje fuliraona

lifeX.hr

Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 milijuna posjetitelja. Life is a circus naš je ovogodišnji moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji. U sklopu Adventa u Zagrebu smjestili su se na prekrasnom zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca gdje ima dovoljno prostora za sve fulirante,

Ovdje sada možete naći i posebno osmišljen gourmet street food gdje možete naći razne delicije, od gulaša, istarske supe, brudeta i maneštruna, jela s roštilja, street sarmica do kreativnih burgera i raskošnog carstva sočnih kobasica. S vama će suptilno fulirati Restorani Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata, elToro, 50 burger&champagne bar, Mason, bistro Pod zidom, Kod Likote, Wurst bar, Berlin (prošlogodišnje najbolje kobasice Adventa), Meat the King, Red carpet kobasice, Lumperaj, Sljeme,Plac, Vruća kuća, Master Grill, Nonina tajna i Casa Blanca. Osim već tradicionalnih germ knedli i knedličica , fritula i palačinki, tu su i browniji u kupki od slasne čokolade. Vaše će okusne pupoljke dovesti do ultimativne radosti  i ručno rađene praline, macaronsi, murterske hroštule, apple pie fritula by Hromalić i churrosi.

Neobične kombinacije adventskih pića i napitaka spremno očekuju razdragana nepca. Zagrijat će i dušu i tijelo  – od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada,aromatičnih čajeva, pjenušaca, raznih žestica među kojima su i već tradicionalni ginovi Pernod Ricarda, sjajnih domaćih rakija u najneobičnijim kombinacijama, a za ljubitelje blažih okusa tu su Staropramenove zlatne pivske kapi. Partneri Fuliranja Ginglebells, Rakijarnica i Aura u tekućem su zanosu, a Gost&ona, T&T,  Clown bar, TV bar i Mosorog, kreativno se zahuktavaju.

No to nije sve! Ove godine na fuliranje dođite s vašim slatkim psećim ljubimcima, jer Pasja pekarna za njih je pripremila blagdanske slastice, ogrlice i kaputiće, a uskoro premijerno na Fuliranju otvaraju i pseći restač.

Sve lijepe trenutke volimo zadržati u srcu kao dragu uspomenu za što ovdje postoje  selfie pointovi:  velike Jamnica sanjke i kuglanica, Staropramenovo VW magično vozilo, kao i razigrani Photo Boothique s cool dodacima za vaše otkačene fotke. Zaljubljene, no i one spremne za ljubav, čeka Kissing point pod imelom Radija 101. Svi željni avanture zavirit će u iglu i otploviti u budućnost u posebnoj VR fotelji.

Najmlađe očekuje Začarani grad Here be dragons s dječjim programima, dječji vrtuljak i dječji vlakić Cirkus. Svakog dana, osim pon. i uto., od 19 do 20 sati s njima će se družiti i učiti ih raznim vještinama i klaunska družina – žongleri, klaunovi  i hodači na štulama.

Za ritmove i beatove zaduženi su mladi urbani bendovi i odlični DJ’i . Plesat ćemo uz  jazz, rockabilly, soul i pop ritmove – One Dread, Soul Stash, B&the bops, Maju Rivić i mnoge druge. 

Sve novosti pratite budno na : www.fuliranje.com i FB i instagram /Fuliranje.

A sada kada ovo sve znate, brzo se krenite fulirati jer kao što vrijeme adventa tako brzo dođe jednako tako i brzo prođe, stoga ništa ne odgađajte već živite sada i odmah.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori