Ah ta ljubav

Otvarite vrata blistavijeg i svježijeg života

Teme koje vas jako zanimaju

lifeX.hr

Danas je sve više ljudi svjesno da uvijek mogu bolje i viši pa se ne zadovoljavaju prosječnostima i životima u rutini ili na odgodu. Osim toga, svi mi imama veće ili manje izazove u svojim životima koji nas guraju da iz sebe izvučemo najviše i najbolje. To vrlo često nije lako. Događa nam se sve i svašta i često se izgubimo negdje po putu, pokleknemo, pa čak i padnemo. Tada nam treba mali putokaz koji će nas usmjeriti, riječi koji će nam vratiti snagu i vjeru, znanje koje uvijek pronalazi riješenje.

Zato smo pokrenuli ove kolumne samorazvoja.

Odmah vas vodimo u Školu opraštanja i Sretne veze koju vodi Adela Franceković.

Adela je samohrana sam majka, partnerica, iskrena prijateljica, terapeut, poduzetnica, urednica i voditeljica TV emisija.  Adela uči cijelog života, prošla je mnoge tehnike  Reiki do Majstorskog, Tarot, Theta Healing, cca 15 modula i 5 Instruktorskih, Hipnozu i Hipnoterapiju, EFT, BARS, Peat, NLP uz more knjiga koje je pročitala izgradila je sebe u vrhunskog terapeuta, a to joj je dalo znanja da osmisli ovu  jedinstvenu školu..

Svojim toplim majčinskim glasom vodit će vas iz tjedan u tjedan kroz zanimljive teme koje će vas nadahnuti, odškrinuti vrata novog svijeta, pokazati kako ključeve života držite u svojim rukama. Korak po korak s Adelom gradit ćete novi unutarnji svijet čistoće i ljepote, rješavati se balasta, zatomljenih emocija, krivnje, tuge, nepovjerenja, straha ili ne voljenja sebe. Otvorite vrata sretnijoj budućnosti jer oprost sebi otvara vrata blistavijeg i svježijeg života koji nam svima treba.

To su prvi koraci za puštanje ljubavi u svoj život, on čiste, istinite i sretne. Napravite kvalitetan iskorak u novi život. Izađite iz neugodne prošlosti. Napravite promjenu prije nego što život postane prekompliciran.

Jeste li spremni za putovanje?

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori