Šareno

Otkrite kako se nositi sa stresom uz utemeljitelja TRE metode

David Berceli u Zagrebu

lifeX.hr

Dr David Berceli, Phd, utemeljitelj ​Internacionalnog Centra za prevenciju i iscjeljivanje (CEO of Trauma Recovery Assessment and Prevention Services) u sklopu edukativne turneje po Europi u 2018. dolazi i u Hrvatsku, u Zagreb.

Radionica će se održati u hotelu Antunović, Zagrebačka Av,u subotu,24. ožujka 2018. od 10-19 sati.

Dr Berceli je utemeljitelj TRE metode – Stress, Trauma and Tension Release Exercises ( Otpuštanje Stresa, Napetosti i Traume) koja se je dokazala kao iznimno učinkovita asistencija za ljude koji žive ili rade u permanentno stresnim uvjetima, ili su i sami njima izloženi.

U tom smislu preko 20 godina dr. Berceli održava radionice, edukacije i treninge za potrebe Američke vojske, Avijacije i mornarice te pripadnike specijalnih jedinica, kao i za njihove policijske snage.

Također radi s vojnim i policijskim postrojbama, kao i sa vatrogasnim odredima, službama hitne pomoći i interventnim jedinicama u Australiji, Kini, Israelu, Japanu, Egiptu, Ugandi, Sudanu, Keniji i Libanonu te u Francuskoj, Italiji, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj,Švedskoj, itd.

Kako se vaši ljudi također svakodnevno susreću sa stresom, odnosno su i sami njemu izloženi, u sklopu njegovog boravka, u subotu,24.03.2018.u Zagrebu, organiziramo i za njih jednodnevnu radionicu iz TRE-a.

ŠTO VAS OČEKUJE NA RADIONICI?

· uvodno predavanje i video prezentacija o tome što je TRE,
· upoznavanje sa anatomskim, fiziološkim i neurološkim mehanizmima na kojima se baziraju TRE vježbe
· demonstracija i usvajanje TRE vježbi
· razumijevanje mehanizma stresa, napetosti i traume – kako se pohranjuju u tjelesnu memoriju i zašto utječu na naše reakcije danas
· kako funkcioniraju spomenuti mehanizmi, što se krije iza naoko 7 jednostavnih vježbi i koje su mogućnosti primjene ove metode za ljude koji su profesionalno izloženi stresu i traumi ili se u svojoj profesiji sa njima susreću.

Kome je radionica namijenjena?

1) Onima koji se u svom profesionalnom radu susreću sa stresom ili su i sami njima izloženi.

2) Zatim terapeutima koji žele integrirati rad na tijelu u svoju terapeutsku praksu. TRE je uzbudljiv saveznik svake terapije i pomaže da se tijelo samo oslobodi većine potisnutih sadržaja.

3)) Svima koji na bilo koji način rade sa tijelom: fitness trenerima, yoga učiteljima, nastavnicima tjelesne kulture, plesačima, sportašima itd.

4) Onima koji žele usvojiti ovu učinkovitu “self-help” metodu kako bi znali otkloniti štetne posljedice stresa

5) I na kraju, radionica je namijenjena svima koji razumiju da rad na tijelu znači početak osobnog razvoja i djelotvorne kontrole nad vlastitim životom – širenje područja osobne slobode. Koji žele usvojiti ovu učinkovitu “self-help” metodu kako bi znali kako stres pretvoriti u svog saveznika.

 

Prijavni obrazac nalazi se ovdje:

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori