Kolumne

Mali trikovi kako ćete se osloboditi zamjeranja

Nova video kolumna Adele Franceković

lifeX.hr

Stigao nam je novi video i novo znanje u Školi opraštanja naše Adele Franceković. Nastavljamo s temom kako si oprostiti i osloboditi se zamjeranja kojeg nosimo u sebi. Ako samo malo zavirimo u svoje dubine vidjet ćemo da si toliko toga zamjeramo, od malih sitnica do nekih puno većih stvari. No bez obzira na to bilo bi dobro da sva ta zamjeranja koja tinjaju u nama i ne puštaju nas da dišemo punim plućima ispustimo na papir.

Lijepo se udobno smjestiti uzmite papir i krenite. Možda će Vam u početku biti nelagodno i nećete znati kako nešto formulirati ili će se možda dogodit da poželite odustati jer vam se to čini smiješno. Odbacite sve takve misli i samo nastavite pisati. Ne zamarajte se, greškama, samo pišite. Nakon nekog vremena vidjeti ćete da će vam ići sve lakše i lakše, a misli će vam biti fokusiranije.

Kada završite popis svoji zamjeranja, naslonite se u naslonjač i mirno pročitajte to što ste zapisali. Čitajte na glas da jasno čujete svaku riječ. Što više čitate sve će vam biti jasnije da to i nije tako strašno kao što vam se činilo sve to vrijeme dok ste svoja zamjeranja vrtila po glavi. 

Poslušajte  Adela Franceković  u njezinom  novom videu i otkrit ćete odgovore, otkrit ćete i još jedan mali trik s kojim će se ova vaša zamjeranja gotovo raspršiti.

Oslobodite se tereta, očistite svoju glavi nepotrebnim i otrovnim mislima, one nisu stvarnost, u većini slučajeva su napuhane i daleko od istine.

 

 

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori