Hoteli/restorani

Novi restoran još neviđenih gastro kombinacija

Svi okusi Azije

lifeX.hr

Kako u Zagrebu ima sve više turista, tako je i zagrebačka gastro ponuda postala vrlo interesantna, ne samo turistima već i nama koji živimo u ovom gradu.

Prema istraživanju gastro navika građana Hrvatske još uvijek nam je pod brojem jedan talijanska kuhinja, ali odmah iza nje tu je azijska kuhinja, a među njima hrana pripravljena prema kineskoj gastro kulturi.  Razlog je to zbog čega se Tong Chen  doajenka kineske kuhinje u Hrvatskoj s više od dva i pol desetljeća ugostiteljskog staža  odlučila otvoriti novi restoran i Zagrebu ponuditi nesvakidašnje gastro iskustvo.

Dragon BBQ restoran prostire se na više od  120  četvornih metara prostora, a nalazi se u Radnička cesta 52, u Green gold centaru u Zagrebu.

Novootvoreni restoran predstavlja svojevrsnu simbiozu azijske kuhinje kojom dominiraju okusi tajlandske, japanske, korejske, kineske i mongolske kuhinje, do sada hrvatskim ljubiteljima hrane nikad predstavljene na ovako sveobuhvatan, raznolik i sadržajan način.

Ovaj će restoranu nuditi više od  50 različitih azijskih jela, prije svega nacionalnih jela koji dolaze iz različitih država azijskog kontinenta. Tako da uz vrlo popularni sushi, tempure ili wok, dolaze brojne salate, cijeli niz jela s roštilja, kao i jela od pečene ili kuhane ribe, a tu su i školjke.

“Specijalnost nam je sada i priprava steakova, uz naravno sve prisutni mongloski BBQ” – najavila je vlasnica Dragon BBQ restorana Tong Chen.

Gastronomski novitet sveazijskog restorana svakako je i kulinarski show gdje svaki gost restorana može sam odabrati svježu hranu i složiti svoju gastro kombinaciju koju mu kuhar na licu mjesta uz roštilj spravlja.  A ovdje možete i slaviti  rođendane, obljetnice, vjenčanja i ostale proslave, a  kreirani su i posebni jelovnici  za poslovne prilike.

Posjetom BBQ Dragon restoranu pruža se svima jedinstvena prilika kušati najbolja jela koja se moju ponuditi kroz koncept All You Can Eat buffet, a s ciljem promocije i predstavljanja gastronomske ponude azijskog kontinenta na našim prostorima.

Što reći na kraju osim da jedva čekamo doći i probati što se sve tu nudi!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori