Šareno

Ljubitelji cvijeća pripremite se

Stiže nam 53. Floraart

lifeX.hr

Teško je zamisliti da netko ne voli cvijeće. Ovaj pravi nebeski dar svakome ozari lice, pa nije ni čudo što ga toliko volimo i želimo tom ljepotom ukrasiti i dio prostora u kojem boravimo.

Tako na veliko zadovoljstvo svih kreću pripreme za 53. Floraart! Na zagrebačkom Bundeku od 28. svibnja do 3. lipnja očekuje se više od 200 hrvatskih i dvadesetak stranih izlagača. Na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora, posjetitelji će uživati u najvećem međunarodnom sajmu cvijeća u ovom dijelu Europe.

Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine očekuju nas zanimljiva predavanja i radionice, glazbeni program, predstave, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista, Natječaja za najljepši kućni vrt na području Zagreba i Zagrebačke županije, Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.

Tijekom priprema za izložbu, koju je samo prošle godine posjetilo više od 350 tisuća ljubitelja cvijeća, posadit će se više od 150 tisuća sadnica, a cvjetne instalacije uljepšat će najneobičnije dijelove grada poput Tunela Grič, zagrebačkih spomenika i uspinjače.

Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac,

Treba li Vam još razloga da dođete na Bundek i raspametite se od ljepote, nešto naučiti i kupite po koju sadnicu za svoj dom.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori