Trend

Koju ocjenu bi dali ovim modnim kombinacijama

Ulična moda puna zanimljivosti

lifeX.hr

Zagrepčanke su ponovno briljirale u svojem modnom izričaju, barem što se tiče ovih fotografija i dama koje su se našle ispred objektiva Marija Draušnika.

Visoke čizme iznad koljena opet su u prvom planu. Uz njih su se nosile mini suknje, traperice ili tajice. I jakne su ovaj puta donijele svu raznolikost stila, crne kožne, crvene, žute, ali i krznene. 

Kaputi su također sudjelovali u raznolikosti, sivo karirani koji je još uvijek trend, ili boje pudere i bijele kave. Posebni pažnju sa odličnim kaputom prekrasno nježno roza nijanse,  plijenila je i naša poznata dizajnerica i pjevačica Matija Vujica, a cijeli outfit je upotpunila sandalama i mrežastim čarapicama. Mi kažemo +5, a nadamo se da se i vi slažete s ovom ocjenom.

Uz jako uske hlače uz nogu, dominirale su i široke hlače visokog struka, duge ili malo krače kako bi se vidjele gležnjače.

Naočale, šeširi, marame i torbe bili su neizostavni dio kombinacija, a sve je više dama koje uz sebe imale i slatke kućne ljubimce, naravno odjevene u svoje male kreacije.

Šareno i veselo, baš kao ova nova ženska godina koja nam je podarila već puno lijepih sunčanih dana usred zime.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori