Trend

Karta koja vam otkriva što ima u ljubavi

Koja je vaša karta

lifeX.hr

Bez obzira jeste li netko tko vjeruje u psihologije, horoskop ili čak Nostradamusova predviđanja za budućnost,  ovaj test je sjajan način da vidite što vam se sprema u ljubavnom životu.

Pogledajte ove četiri karte i izaberite onu koja vas privlači. Bitno je da ne analizirate već  idite za prvim instiktom. Nakon što odaberete kartu nastavite čitati kako biste saznali što ta karta otkriva o vama i vašim romantičnim nastojanjima.

1. karta Sedam pehara

Kada se ova kartica pojavi morate biti spremni na obranu. Morate se paziti jer izazovi vas čekaju na putu. Ako vam dolaze nevolje iz svoje prošlosti, razmišljajte jasno i čvrsto ostanite na tlu. Vrijeme je da se jednom zauvijek riješite tog problema.

Karta govori i o ustrajnosti, pokušavajući ponovno i ponovno, ne prihvaćajte  “ne” za odgovor. Morate nastaviti unatoč umoru, budite fokusirani, čvrsti i snažni. Budite  oprezni s odnosima jer ste možda bili povrijeđeni u prošlosti. Pokušajte analizirati ono što je pošlo po zlu i vidjeti gdje ima mjesta za promjenu. Ako ste u vezi ova karta ukazuje da budete na oprezu kako ne bi bili povrijeđeni.

Drugo značenje može biti i da je partner vrlo zaštitnički ponaša prema vama i da vas to guši. Recite mu da vam treba malo prostora za disanje.

2. karta Dva novčića

Dva novčića će se pojaviti kada se iskušenje pojavljuje u vašem životu. Slika je prilično mirna i odražava jedini ishod ili jednu od dvije opcije.

Vi se možete osjećati  kao da imate previše opcija koje trebate istražiti pa vam to ostavlja okus poraženosti, ali to nije slučaj. Karta ukazuje na neke nedostatke u vašem planu kako bi još jednom odredili prioritete.

Ova karta progovara o problemima u odnosima, očekujte neke kvrge na cesti. U ovom trenutku važno je da objektivno ocjenjujete svoj odnos. Jeste li potpuno iskreni prema svom partneru o svojim namjerama?

Ako tražite ljubav, to znači da vaša romantična potraga možda nije onakva kakvu želite. Ako niste sigurni u nekoga, nemojte odmah skočiti u odnos s njim.

3. kata Toranj

Toranj govori o vašim diplomatskim i konstruktivnim sposobnostima. Također se radi o vlastitom osobnom rastu i dolasku u situaciju da konačno uzmete uzde svog života u svoje ruke usmjeravajući ih na put bez koračanja na prstima zbog drugih. To je vrlo moćna karta i općenito je dobar znak.

Ako ste već u odnosima ova karta znači da tu postoji stabilnost i prostor da zajedno rastete na zdrav i istinski način.

Za one koji traže ljubav, ovo je dobar znak  koji kazuje da je nova ljuba tu točno iza ugla. Upravo sada je najbolje vrijeme da se prepustite jer u susret dolazi osoba vaših snova.

4. karta As mačeva

Karta koja se odnosi na stvaranje stalnog napretka u vašem životu. Ne obećava trenutne rezultate, ali to donosi sretne završetke onima koji su stabilni na svojim putevima.

Kada se pojavi As mačeva u vašem odnosu, to znači da ste u dobrom položaju za rast sa svojim partnerom. Moguće je da ste na rubu pokretanja nečeg novog ili učenja nečeg novog o svom partneru.

Budite otvoreni i iskreni o svojim očekivanjima u vezi i ne bojte se govoriti o bilo kakvim pitanjima o budućnosti. Sada je najbolje vrijeme da shvatite jeste li vi i vaš partner na istoj strani spremni za dublja zajednička putovanja.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori