Trend

Kako da sačuvate ljepotu kože lica

Zaštitite lice ovim kremama

lifeX.hr

Ako ste na plaži zasigurno ste opremljeni sredstvima za zaštitu od sunca. Naravno da se izlažete se suncu rano ujutro ili kasno poslije podne jer kao prava svjesna žena čuvate svoju kožu i znate koliko sunce može biti opasno. Ne samo da će koža brže ostarjeti nego sunce može prouzrokovati i različita kožna oboljenja pa čak i rak.

A vi drage dame koje ste se vratile s godišnjeg ili ste ostale doma jer baš niste ljubiteljice plaža, gužvi, turista koji izviru sa svih strana, kako vi čuvate svoju kožu?

Znate li da je vaše lice čak i dok vozite kroz staklo izloženo UV zrakama.

Sukladno visokim Celzijusima, naša koža i sunce druže se dok jurimo na posao, uživamo u šetnji gradom ili hvatamo dašak vjetra vozeći bicikl. Iz tog razloga, u ljetnim danima od iznimne je važnosti zaštititi svoje lice, najizloženiji dio našeg tijela, od štetnih sunčevih zraka.

Više nema razloga da bježite od sunca, o vašoj svakodnevnoj njezi lica pobrinut će se omiljene NIVEA dnevne kreme sa zaštitnim faktorom. Uživajte u vrućim ljetnim danima i spriječite prerano starenje kože. Izaberite NIVEA Urban Skin dnevnu kremu za lice ili NIVEA Q10 Plus dnevnu kremu protiv bora i mirno šećite gradom upijajući zrake sunca.

Za potpunu zaštitu vaše kože od negativnih utjecaja okoliša i UVA zračenja pobrinut će se NIVEA Urban Skin dnevna krema za zaštitnim faktorom 20. Njena lagana formula s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom intenzivno će hidratizirati vašu kožu, pružajući joj zdrav izgled i mladenački sjaj.

Ova krema:

  • dubinski hidratizira kožu 48 h
  • učinkovita njega zahvaljujući antioksidansima
  • lagana formula ugodnog mirisa s ekstraktom zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom
  • pruža zaštitu kože od štetnih utjecaja, zagađenja i sunca s SPF 20

Tu je i NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom 30, učinkovito pomaže u zaštiti kože od sunčeva zračenja. Redovitom upotrebom, ova formula povećava prirodnu razinu Q10-a i kreatina u koži, učinkovito se bori protiv bora iznutra, smanjuje postojanje starih i nastanak novih bora na koži:

  • vidljivo smanjuje bore
  • učinkovito usporava pojavu linija i bora
  • koži pruža intenzivnu hidrataciju
  • za svježiji i mladenački izgled kože

NIVEA Urban Skin dnevna krema SPF 20, 50 ml Preporučena maloprodajna cijena 49,90 kuna
NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora SPF 30 50 ml Preporučena maloprodajna cijena 106,90 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: www.nivea.hr

foto:freepik

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori