Hoteli/restorani

Jedi koliko možeš za 69 kuna

Slasno i ukusno

lifeX.hr

Ako vam je ponekad vruće da bi se spremao ručak a ljubitelj ste azijske kuhinje svakako se uputite do Greengolda u Zagrebu u restoran  Dragon BBQ gdje za samo 69 kuna možete jesti koliko god hoćete.

Znate li da prema istraživanju gastro navika hrvata, azijska kuhinja, a među njima hrana pripravljena prema kineskoj gastro kulturi, druga je najpopularnija odmah nakon talijanske.

Dragon je drugi all you can eat azijski restoran u Zagrebu uz WokOne u Škorpikovoj ulici, i prvi takav restoran u poslovnoj Radničkoj ulici. 

 U ‘all you can eat’ buffetu je velika ponuda različitih azijskih jela, od tajlandske, japanske, korejske, kineske i mongolske kuhinje.  U ponudi su razne salate, sushi, topla predjela kao rolice, ražnjići, pohano povrće, pohana piletina, čips od jastoga, a u glavna jela ulaze plodovi mora, mesna jela i povrće na sve moguće načine, od ljute, slatke, pržene i hrskave. Kao deserte izdvajamo pohane banane, svježe voće, voćni kup sa sladoledom i sve je tako slasno i ukusno.

No to nije sve, ljubitelji roštilja biti će oduševljeni, ovdje mogu doći i sami kreirati što će jesti, izabrati svježe namirnica koje će potom kuhar spremiti na roštilju. 

Na buffet ručak će moći doći od 11.30 do 14.30, a na večeru od 18 do 23 sata. Za buffet ručak je cijena od 69 kuna do 79 kuna s pićem, a za buffet večeru s BBQ od 129 do 139 kuna. Inače, jedno mesno jelo u a la carte ponudi košta od 60 do 100 kuna, a s prilogom i desertom penje se na 150 kuna.

Ukoliko ne želite ništa od ovoga nego recimo pojesti samo svoje omiljene spring rolice naravno da možete doći i izabrati samo jelo iz jelovnika. U ovom restoranu možete organizirati i slavlja jer restoran prima 120 gostiju, a na terasi stane još njih 50.

Vlasnica restorana Tong Chen u Hrvatskoj živi od 1990 . godine, ovo je njezin 3 restoran, a ima i dva fast fooda i trgovine azijskim namirnicama. 

Mi smo već bili i sve isprobali.  Hrana je čarobna, ukusna, slasna i miriše na još. Svakako morate doći i isprobati ove ukusne delicije i doma otići sretni  i punog stomaka.

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori