Zdravlje

Idealno rješenje protiv komaraca

Prirodno i mirisno

lifeX.hr

Ljeto nam se vratilo i to vrlo žestoko. Sunce je zasjalo svom svojom puninom, a uz kiše koje padaju ovih dana doći će nam i cijela najezda komaraca. A ti mali napasnici nam itekako mogu pokvariti sav ljetni užitak.

Svejedno je trčite li zagrebačkim nasipom, splitskim Marjanom, šetate li uz Dravu ili uživate u čaši vina na terasi omiljenog kafića, komarci će vas uvijek pronaći.  U potrazi za proteinima neophodnim za proizvodnju jajašaca, ženke komarca bit će prave napasnice koje se pod svaku cijenu žele dokopati krvi.

One najčešće ubadaju u korijen dlake, a uz ubod u kožu ispuštaju i tekućinu koji je glavni uzrok neugodnom svrbežu, nadražaju i crvenilu kože. Pa tko bi ih onda volio, zapravo ludi smo od njih.

Kako bi se riješili ovih dosadnih zujavih stvorenja, ali i ostalih buba i bubica tražimo sve moguće načine da ih držimo podalje od nas. U toj borbi pomažu nam repelenti. No, mnogi teško podnose sintetske repelente, osim što ima miris može biti neugodan, tako ih baš niti naša koža ne voli. 

Ali nisu svi repelenti isti, ima i onih koji će blagotvorno djelovati i na nježnu dječju kožu. 

Takav je Natura Kids sprej iz linije Zona Vital, zahvaljujući svom prirodnom sastavu. Njegov blag i ugoda mirisa nama ljudima zaprvo je neprivlačan i odbojan insektima. Potrebno ga je našpricati na  izložene dijelove tijela (lice, vrat, ruke i noge) i prema potrebi ponoviti postupak ako ste duže vani.

Natura Kids je mješavina sigurnih, esencijalnih, nenadražujućih i netoksičnih ulja koja njeguju kožu.
Nanesen na kožu, brzo se upija i stvara prirodnu barijeru koja štiti kožu odraslih i nježnu dječju kožu. Ono što je jako bitno, sve korištene biljke su isključivo biljke certificiranog podrijetla, od strogo provjerenih uzgajivača, tako da drage mame možete biti sigurne u ovaj proizvod uz napomenu da trebate izbjegavati doticaj s očima, ustima i sluznicama.

Sastojci:
 Ulje slatkog badema (Prunus amygdalus dulcis oil)
 Ulje citronele (Cymbopogon nardus oil)
 Ulje cvijeta geranija (Pelargonium graveolens flower oil)
 Ulje lavande (Lavandula augustifolia herb oil)
 Ulje ploda litsee (Litsea cubeba fruit oil)
 Ulje paprene metvice (Menta piperita oil)

Uz Natural Kids spray cijela obitelj može nesmetano uživatuiu ljetu. 

Natura KIDS sprej 100ml možete kupiti ovdje.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori