Hoteli/restorani

El Palauet oaza jednistvenosti

Hotel u vibracijama Barcelone

lifeX.hr

 

Moderni pustolovi sve se više fokusiraju na smještajno iskustvo. Taj koncept traži boravak u mjestima koja daju osjećaj posebnosti i prisnosti, ljepote i potpune usluge. El Palauet Living smješten u ulici Passeig de Gracia u Barceloni utjelovljuje tu profinjenu kvalitetu i nudi svojim gostima nesvakidašnji i nezaboravan boravak u kojem je ritam življenja sinhroniziran s potrebama gostiju. Svaki od šest ekskluzivnih apartmana, sa 150 kvadratnih metara, uređen je u stilu  ‘Contemporary Modernista’ i blista unikatnim dodirom raznih dizajnera.

Kako je zgrada napravljena još 1906. godine potpuno je renovirana sa savršenim reprodukcijama dekoracija na stupovima, stropovima, vanjskoj fasadi, balkonima. Ovi detalji prostoru daju raskošnost i poseban štih aristokracije zarobljene u vremenu. Ukrasne značajke zgrade stopljene su sa modernim namještajem u bijeloj, sivoj i krem boji. Cjelokupni dojam je jedinstven, to je mjesto na kojem se dah starog doba ocrtava u svim blagodatima današnjice. Siva i bijela boja su napravile magličasti doživljaj uspavanosti i mira u svakom interijeru.

Još kada dodate uslugu koju možete dobiti, od organske kuhinje, vlastitog trenera i masera, stilista, vodiča, babysitera, čuvara vaših kućnih ljubimaca koji su dobro došli u ovim prostorima, možete dobiti potpuniju sliku ljepote boravka u El Palauetu. Spa je na gornjem katu zgrade i nudi sve što možete zamisliti, ali još nešto više,  jedinstveni pogled na ovaj predivan katalonski grad.

via:eplivingbarcelona.es

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori