Trend

Dronovi umjesto manekenki

Dolce&Gabbana oduševio fanove

lifeX.hr

Ništa više se ne može bez najnovijih čuda tehnike, pa tako i najnovija modna događanja pokazuju svu raskoš upravo tehničkih dostignuća. Još je davne 2006. godine veliki Alexander McQueen  na svojoj reviji  na opće oduševljenje prisutnih pokazao hologram Kate Moss. Bio je to događaj koji je ušao u povijest.

Vjerojatno će i jučerašnja revija talijanskog dvojca Dolce&Gabbana jednako tako ući u povijest. Naime, modnu reviju umjesto manekenki su otvorili dronovi koji su nosili torbe i lagano su proletjeli pistom.

Bio je to vrlo zanimljivi trenutak koji će mnogima ostati vrlo upečatljiv, a jednako tako upečatljivo je bilo i ono što je išlo iza toga. Ovaj kreativni dvojac ne prestaju oduševljavati svojim jedinstvenim kreacijama. Puno boja, nakita, kruna, sjaja, šljokica, čipke, ženstvenosti i onog posebnog dolcegabbanskog čara ni ovaj puta nije nedostajao.  Svi oni koji nisu pobornici stila manje je više i ovaj puta će biti oduševljeni. 

Ako volite boje ili crno bijele kombinacije, ženstvenost i ekstravaganciju s dozom ludosti onda ste vjerojatno jedna od onih kojima će se ovo jako sviđati. Čak i ako niste takvi, ne sumnjamo da se nećete oduševiti nekim od komada i poželjeti ga imati u ormaru. 

Odlični kaputi i jakne, kao i ženska odijela sa savršenim sakoima, kao i neizostavne haljine koje ocrtavaju ženske obline postale su im zaštitni znak. U svu paletu boja, kao i crno bijelih varijanti ne manjka ni animal printa za one odvažne žene koje se vole izraziti i slijepo se ne drže trendova već imaju svoj stil.

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori