Ideje

Raskošni blagdanski stol

Advent nam je stigao, veselje je svuda

lifeX.hr

Stigao nam je najraskošnije doba godine, U nedjelju se pali prva adventska svijeća. Jeste li spremi? Jeste li se potrudili stvoriti blagdanski ugođaj u svome domu? Toliko je raznih mogućnosti kako to možete napraviti. Uz klasičnu zelenu i crvenu kombinaciju, možete koristiti sve željene boje, bez straha da ćete pogriješiti. Plava, ciklama, pinki, narančasta ili samo bijela slobodno se odvažite. .

Istina je da je puno jednostavnije otići u trgovinu i kupiti ukrase, ali još je veće zadovoljstvo  napraviti ih svojim rukama. Dovoljno je samo da s uputite u prirodu i iz nje doneste sve što vam se čini prihvatljivo, razne bobice, češere, grane, bršljan, voće koje možete posušiti pa ih koristiti kao ukrase. Ne zaboravite na štapiće cimeta, zvijezde anisa, orase, kikirikije koje možete obojiti u zlato ili možda ukrasiti sa samo malo glitera.

Ako volite nešto drugačije uzmite suhe grane i obojite ih u bijelo pa po njima povješajte kuglice ili ukrase napravljene od papira, a ako ste vični ručnom radu i napravite zvjezdice od konca. 

U dekoriranje uključite sve članove u obitelji, sjednite za stol, pustite vesele božične pjesme i budite kreativni. To je onaj pravi božićni duh, puno dublji i raskošniji od odlaska u šoping centre. 

Možda vas neka od ovih slika inspirira,  Uživajte!


Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori