Hoteli/restorani

U Berlin po neodoljivi dizajnerski doživljaj

Hotel s potpisom Karima Rashida

lifeX.hr

 

 Sigurno ste čuli za poznatog  dizajnera  Karim Rashida.  Karim je rođen u Kairu, danas živi u Americi i jedan je od najplodonosnijih dizajnera u svijetu.  Dobio je preko 300 nagrada, a radio je u 40 zemalja  diljem svijeta.  Čak je i radio i za Gorenje, dzajnirao je njihovu bijelu tehniku i sa tim pobrao mnoge nagrade.

No, ovaj puta vas vodimo u nešto još osebujnije. U Berlinu su odlučiti renovirati stari hotel i dizajnersku palicu dati u ruke upravo Karimu. On je svojim posebnim stilom i bojama uljepšao cjelokupni interijer i donio dašak potpune nesvakidašnjosti.

Ovaj hotel je zaista jedinstven, ne samo zbog svoga dizajna već i zbog cjelokupne filozofije.   Nhow Berlin je drugi Nhow hotel na svijetu nakon što je prvi otvoren u Milanu.  Ovi hoteli predstavljaju potpuno novu generaciju hotel, nekonvencionalan, živahna, dinamična i sa lokalnim štihom, a istovremeno vrlo kozmopolitski.  Svaki Nhow hotel ima vlastitu temu sa naglaskom na modu i umjetnost.  Tako je hotel u Berlinu posvećen glazbi. “Glazba je strast koju želimo podijeliti svijetu”-kažu idejni začetnici hotela.

I uspjeli su, uz raspjevani dizajn koji svojom bojamai oblicima vizualno prenosi strast glazbe, tu je još mnogo toga povezanog uz glazbu. Čim dođete na recepciju shvatit će te da je ovo nešto iznimno. Cijela pinki recepcija  izgleda poput modificiranog  violinskog ključa. U hotelu postoji  i sala sa klavirom za vesela druženja, a u sklopu hotela nalazi se i studio za snimanje s panoramskim pogledom na Berlin koji je napravljen u suradnji i s legendarnim berlinskim Hansa studijom  za snimanje.

Kada ovo sve vidite možete se samo oduševiti i samo izustiti let’s rock! Stoga kada budete u Berlinu svakako naiđite i osjetite dobre vibracije Nhow hotela.

via: nhow-hotels.com i Karim Rashid facebook

Poledajte: “Kocka” restoran koji putuje

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori