Događanja

Ana i “slavuj iz Rame” u romantičnom spotu

Ana Rucner i novi spot

lifeX.hr

Ako doista želite čuti nešto posebno onda poslušajte kako izgleda poznata pjesma Celine Dion: Ashes, iz filma Deadpool 2 interpretaciji Ane Rucner i Aninog gosta Marka Bošnjaka čiji će vas čaroban glas odvesti do zvijezda.

Da sve bude romantično tu je i spot koji se snimao u renesansno baroknom kaštelu grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja koji je postao savršena pozornica spota. Vjerojatno ste čuli za Marka, pobijedio je na jednom od prestižnih talent show-ova u regiji, a od milja ga zovu i „slavuj iz Rame“.

Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obilježava dvadeset godina umjetničkog djelovanja. Autorica projekta je Ana Rucner, glazbeni producent Vlado Kalember, producentica Mihaela Reščić, a redatelj i fotograf je mladi i talentirani Filip Bašić. Ana je odjevena u kreacije Sherri Hill, a make-up potpisuje Mihaela Dodić.  

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka, koja slušatelju vjerno prenosi čitavu paletu snažnih emocija. Ana pjesmu Ashes doživljava kao svojevrsnu molitvu, a Markov anđeoski glas izvedbu dodatno oplemenjuje.

Spot je ujedno i  najava Aninog, već osmog po redu, autorskog festivala Ana u Gradu koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu. Na prvi dan ljeta, 21. lipnja,  Ana Rucner će, uz prve zrake stidljivog sunca, u 5 sati ujutro zasvirati sa svojim gostima Gudački kvarter Rucner i Marko Bošnjak) u amfiteatru Excelsa nekretnina, pozdraviti ljeto te obilježiti Svjetski dan glazbe.

Ako ste u to vrijeme negdje blizu Dubrovnika proslavite prvi dan ljeta uz Anu i njezine virtuozne izvedbe.

Facebook komentari

lifeX.hr

1 komentar

Odgovori