Priče života

12 dana Ovna mogućnost promjene sudbine: 10 dan Jarac

Odbrojavanje je počelo

lifeX.hr

Na nebu nam je mladi mjesec što znači da smo ušli u mjesec Ovna. Ovan je prvi mjesec astrološkog kalendara. A Kabala kaže da se prvih 12 danas mjeseca Ovna zapravo sije sjeme za cijelu godinu.

Što to zapravo znači?

Znači da prvi dan odgovara mjesecu Ovna, drugi dan mjesecu Bika i tako sve do kraja do Riba.

Zašto je to važno znati?

Ovo je jedan od onih rijetkih prozora u vremenu kada imamo sposobnost oblikovati našu sudbinu. Naše misli, postupci i reakcije tijekom prvih 12 dana Ovna mogu igrati veliku ulogu  u određivanju što će nam se dogoditi narednih 12 mjeseci.

Svaki od prvih 12 dana Ovna pruža nam priliku da prevladamo ono što nas blokira da primimo  ispunjenja koja želimo. Dakle kako reagiramo na izazove i testove ovih 12 dana utječe na ishod što će nam se događati u ovoj godini.  Bilo bi šteta da ne iskoristite ovaj kozmički prozor i potrudite se u ovih 12 dana napraviti najbolje što možete. Općenito, budite što je moguće više proaktivno i e reagirajte negativno na sve izazove koji će se pojavljivati, a pojavljivati će se. Budite svjesni toga i ne reagirajte na njih negativnošću.

Evo nekoliko mantre, savjeta i meditacija koje će vam pomoći da iskoristite svoje prvih 12 dana Ovan!

Svaki dan pročitajte na što treba obratiti pažnju. Po Kabali energija novog dana započinje kada sunce zađe i traje do novog zalaska.

10. dan JARAC

Suton nedjelja, 25. ožujka 2018. – ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godina

Vjeruj onda kada to nije lako, slomi neka tvoja oravila

Osloni sw na 99%, a ne na fizički svijet
Shvati da je sve iz Svjetlosti
Izrazi emocije
Shvati, emocije su alati, a ne svrha
Otpusti lance oko srca.

Meditirajte na ova slova

72 Name #28

Želim dovesti sve buduće i postojeće odnose na razinu Soul Mate. Želim se povezati sa svima onima oko mene i donijeti  Svjetlost u svoj život.

 

 

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori