Ideje

Želite li napraviti party u vrtu?

lifeX.hr

party-2

Došlo nam je ljeto i ovo je pravo vrijeme za ljetne zabave u na otvoreno. Bez obzira da li slavite rođendan, godišnjicu nečega ili ste samo pozvali svoje frendove na dobru zabavu, evo nekoliko savjeta da vam zabava na otvorenom bude pravi pogodak.

 Mini bar
u jednom kutku vrta napravite mali bar. To će vam olakšati druženje jer nećete stalno morati trčati za nekim i pitati što pije. Na taj način čaše i piće stavite na jedno mjesto i svi se sami poslužuju. Koristite šarene plastične čaše. Možete tu staviti i jedan alkoholni flomaster s kojim će svako markirati svoju čašu.

Da bude zanimljivije, pronađite neke stare kante koje napunite ledom i u led postavite boce. Ako još nađete držač za sapun na kojem će te poslagati čaše, fora će biti još bolja. Izrežite od papira zastavice na koje napišite mini bar i štipaljkama objesite na špagu obješenu iznad mini bara.

Ako imate švedski stol, vaš mini bar možete postaviti i na njega (ako je dovoljno veliki), no imati mini bar sa strane bilo bi bolje.

Stol za jelo
Umjesto stolnjaka od tkanine možete koristiti bambus ili nešto slično. Ako koristite platneni stoljnjak neka svakako bude od prirodnog materijala. Stol ukrasite sa svime što nađete u vrtu, cvijeće, drveće, lišće, grane, bobice. Treba vam samo malo mašte. Ako vam treba koristite špagu, jutu, tanke grane vrbe ili slamu, sve će vam to dobro doći za prirodne kreacije.Neka sve bude veselo i šareno!

Napravite područje za odmor
Šareni jastuci mogu pretvoriti čak i dosadna plastični namještaj nešto udobno i zanimljivo. Koristite i spužve sa plaže, a ako imate još neki stari divan ili krevet kojeg možete iznijeti van, biti će pun pogodak. Nebojte se miješati boje, uzorke, teksture. Sve to će pridonijeti dobroj zabavi.

Rasvjeta
Ako će vaša zabava trajati do dugo u noć (a koja neće), ne zaboravite na rasvjetu. Napravite sami lampiceod staklenki ili od-konzervi, lučice možete staviti i u šarene čaše, pa ih poslagati po vrtu. Izgledati će prekrasno i vrlo romantično! A ako volite možete kupiti i par baklji i postaviti ih okolo stola.

Dekoracija
Ako imate želje možete dodati lampione, trake obješene o stabla, zastore, zavjese. Možete koristi i obične boce i postaviti ih na stol ili ih objesiti niz grane i u svaku staviti jedan cvijetak ili širu staklenku pa u nju staviti lučice.

Let’s party!


party-1 party-3 party-5 party-6 party-7 party-8 party-10

GARDEN-PARTY-ERINERIN garden-party1
bunny-1_1880658b

via: .interiorholic.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori