Zdravlje

Zona Vital i ostanimo vitalni i zdravi

Danas smo proveli divne trenutke u skrivenom vrtu u centru Zagreba u ZONI VITAL kako bi na tren zaboravili na sve probleme i otkrili jednostavan i siguran način kako možemo brinuti o svom zdravlju.  Ovakav gušt nam je priredila Oktal Pharma jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj  predstavljajući nam vlastitu liniju dodataka prehrane i kozmetike Zona Vital.

Ako ćemo biti iskreni sami sa sobom zasigurno ćemo priznati da nam život baš i nije ono što bi trebao biti, više-manje jedemo što i gdje stignemo, u stresu smo, puni smo briga, često nezadovoljni i ljuti, a o zdravlju baš i ne mislimo sve dok ne postanemo bolesni.

Oktal Pharma je upravo iz tog razloga kreirala ovu liniju proizvoda kako bi nam osigurali prevenciju i dodatni unos nutrijenata koji su nam neophodni.

“Proizvode smo podijelili u 5 grupa, srce i krvne žile, mame i bebe, zdravlje živčanog sustava, opće stanje organizma i gastro;” objasnila je mr. sci. Daniela Hočevar voditeljica odjela u Oktal Pharmi.

Ovi proizvodi garantiraju provjerenu formulaciju, prirodne sastojke, certificiranu kvalitetu i prihvatljivu cijenu, a na nama je samo da budemo dovoljno svjesni brige o zdravlju i poklonimo svome tijelu baš ono što mu treba. Savjet za to možete dobiti u svakoj ljekarni.

Nakon ove zanimljivog eventa i mi smo odlučili paziti na svoje zdravlje. Odmah smo uzeli ONE A DAY kapsule izbalansiranog sadržaja vitamina i minerala za svaki dan, a da bi nam mozak bolje radio razmišljamo i o GINKOPHYT proizvodu.

Zavirite na stranicu Zona Vital i izaberite proizvod za sebe.

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *