Interier

Život na farmi, senzacija!

lifeX.hr

 

Da život na farmi može imati poslije drugačiji štih pokazuju nam i bračni par Esther i Brian Domer. Ovu farmu su kupili prije 11 godina i sve ovo vrijeme rade na njenom uređenju zajedno sa svojim suradnicima, vrhunskim dizajnerima i organskim stručnjacima.

Rezultat je fascinantan. Dobili su zadivljujuću oazu mira i ljepote. Samo 15 minuta od centra Pittsburga  uranjate u zen energiju i vrhunski doživljaj sofisticiranosti. Kako je Brian pilot prostor obiluje predivnim komadima namještaja i sitnicama koje je par pomno skupljao po cijelom svijetu. Svaka sitnica je posebna, sve je puno antikviteta i organskog dizajna.

Posebno su lijepi stakleni vrtovi koji pružaju nezaboravan doživljaj stapanja s prirodom u svim pogledima. Par kaže kako su zaista dali sebe stvarajući ovaj ambijent i da su sada presretni jer gdje god bace pogled sve je toliko savršeno, svaki komad ima svoju priču i budi posebnu emociju.

E pa, kao što vidite stvarno se isplati ulagat trud u nešto što vas ispunjava, korak po korak, komada po komad, ideja po ideja, stvaranje pretvorite u proces i uživajte u svakom pomaku. Divan je to osjećaj, nemojte ga propustiti!!!

via: nytimes.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori