Trend

Žene u ljetnim sandalama šetaju kroz grad

lifeX.hr

lj4

Dok se vozim na biciklu ne mogu se oteti dojmu da u sebi ne prokomentiram oufite na koje nabacim pogled. Ponekad ostanem bez daha, ponekad se inspiriram nečijom kombinacijom, a zna se dogoditi i da se totalno razočaram.

U posljednje vrijeme veliku pozornost posvećujem proučavnju cipela.

Dugi niz godina provela sam u tensicama koje su za mene još uvijek na vrhu najdraže obuće. No, nedavnom sam se odlučila na promjenu. Život od nas traži da se mijenjamo, pa su promjene ključne i potrebite, na koncu konca život je prekratak za ostajanje na istom ili ti u istom.

Cipele ne samo da su zaštiti za naša nježna stopala već su od mnogih žena i obožavani modni dodatak. Postoje brojne vrste cipela koje mogu biti izrađene od različitih materijala i namijenjene za posebne potrebe.

Ovih dana zapažam kako dame nose sandale u kojima im nožni prsti vire preko samih sandala. Takav prizor govori mi da su tim damama dotične sandale premale.

Mogu razumjeti da žene kupuju hlače manjeg konfenkcijskog broja od onog kojeg zaista nose, pa se malo utegnu. Ali cipele?

Sve mi zaljubljujemo se u cipele na prvi pogled, no nije li prevelika žrtva zbog prodanog odgovarajućeg nam broja kupiti broj manje?! Kupnjom manjih cipela naše noge osuđene su na muku, a mi smo osuđene na flastere ili ispadanje nožnih prstića.

Postoji jedan sasvim dovoljan razloga da odustane od ideje kupnje manjih cipela, jer kao što znate one se NEĆE razvući za jedan broj.

Postoji još nešto loše što se tiče nošenja cipela, a opet se tiće dragih dama, pogotovo onih mlađe dobi. Činjenica je da smo u vrtogalvo visokim potepeticama sexy, ali nije seksi vidjeti damu koja samo što ne padne jer jedva održava ravnotežu. Kada obujete cipele na visooooooku petu nikako nećete izgledati otmjeno i zavodljivo kada u njima nabadate. Sexy izgled neće vam dati cipele same po sebi već način na koje nositi takve cipele.

Stoga drage moje dame kupite obuću u kojoj se možete lagodno kretati te zbog koje nećete morat trčati u obližnji DM po kutiju s flasterima. Sve što je trend i vrišti iz izloga nekog dućana ne znači da je udobno i ne znači da odgovaraju vašem stilu.

Čekirajući Zarinu stranicu izabrala sam nekoliko različitih modela cipela.

Uživajte u ljetu i veselom i laganom koraku!

Sanja Mrvelj

ljeto

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori