Muški svijet

Žene s bivšima spavaju sve dok ne naleti neko bolji

lifeX.hr

oni

Istraživanja pokazuju da žene nisu nimalo naivne. Naime, čak polovina dama iskorištava bivše partnere za seks, sve dok ne nađu novog dečka.

Žene često iskorištavaju bivše momke za seks. Istraživanja pokazuju da čak polovina žena ima povremene seksualne odnose sa bivšim partnerima, sve do trenutka dok ne pronađu novog dečka.

Nema više dileme, veličina je bitna

Što žene ne vole kod muškaraca

Seks sa bivšima nije nikakva tabu tema, čak se u rječniku seksologa taj odnos naziva “prijatelji sa povlasticama“, ali ono što iznenađuje je činjenica da sve više žena, nakon raskida, održavaju seksualne odnose sa svojim  bivšima.

Istraživanje je rađeno u suradnji sa više od 5.000 žena i muškaraca. Kod pripadnika jačeg spola samo je dokazano ono što se odavno znalo. Njima je seks vrlo bitan, bilo gdje i bilo s kim. Da na žalost ženske publike tako je.

Žene su, s druge strane, priznale da nemaju ništa protiv seksa sa bivšim, sve dok ne nađu novog  ljubavnika, a onda bivši baj baj. Čak 75 posto njih smatra da je redovan seks važan za očuvanje tjelesnog i duhovnog zdravlja, dok je samo 12 posto priznalo da ima seks sa bivšim jer im nedostaje njihov dodir i zato što vjeruju u moguće pomirenje.

Na pitanje “Zašto spavate s bivšim partnerima?” većina žena je odgovorila da to radi zato što je mnogo lakše od potrage za novim partnerima za jednu noć.

Najčešći razlozi zbog kojih dolazi do obnove seksualnih odnosa među bivšim partnerima su pričice preko fejsa, slučajni susret kod prijatelja ili previše alkohola. I tako se pobude stare strasti i ponovno završi u krevetu, ali ovaj puta bez ikakvih obaveza.

E pa dragi bivši muškarci sada znate na čemu ste, pa ako volite tako, uživajte! Ma vas ionako boli briga da li je bivša ili ne, dok ima seksa super vam je  😀

via: telegraf.rs

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori