Šareno

Žene poduzetnice podupiru jedne druge

I ptice na grani znaju da je u Hrvatskoj teško biti poduzetnik, a još je teže biti žene poduzetnica. No, na sreću mi žene imamo posebnu snagu pa nas je teško slomiti stoga nije ni čudo što broj žena poduzetnica iz dana u dan raste.

A da žene poduzetnice ne stoje sklopljenih ruku i kukaju dokazuju i mnoge ženske inicijative koje  za cilj imaju okupiti žene i pomoći im na tom svom putu u poduzetničkim vodama. Tako je Sanela Dropulić u svom Virtualnom ženskom poduzetničkom centru okupila mnoge žene poduzetnice i ponudila im mnoge alate uspjeha.

A jedan od alata je svakako networking. A ako se pitate kako to izgleda kada se žene druže, mi vam možemo potvrditi da izgleda doista genijalno i inspirativno.

Danas smo se skupili u Kupinečkom Kraljevecu gdje se nalazi tvornica MarinaLab Opus i gdje svoje inovativne proizvode stvara jedna od najnagrađivanija inovatorica u Hrvatskoj Rosa Ferinčević. U uredima tvornice sve je puno nagrada i to iz cijelog svijeta. Gotovo svaki proizvod ovijenčan je nekom nagradom.

Žena inovator koja je osvojila svijet

Lijepo je bilo vidjeti kako nedaleko od Zagreba postoji ovako nešto. Obiteljska moderna tvornica koja osigurava proizvodnju kvalitetnih proizvoda po posljednim tehnologijama i u skladu sa zakonskom regulativom i  mnogim međunarodnim normama.

Ako još niste probali  jedinstvene Acidosalus proizvode pravo je vrijeme za njih, bilo da trebate dodatke prehrane ili kozmetiku. A svaka žena bi u svome domu trebala imati Acidosalus vaginalete.

Ovakva poduzetnička ženska druženja vrlo su omiljena jer osim poslovnog dijela uvijek završe s puno veselja i inspirativnih priča. Tako je bilo i danas. Uz dobar čobanac sve je bilo lakše.

Lijepo je bilo vidjeti sva ta nasmijana lica, te upoznati divne hrabre žene koje imaju snage živjeti svoj san.

 

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *