Hoteli/restorani

Želite se izgubiti u Raju?

lifeX.hr

c1

Vodimo vas na mali privatni otok Cocoa na Maldivima. Kada malo pogledate cijeli otok je zapravo predivna plaža s bijelim pijeskom, egzotičnim palmama i čarobnom i kristalno plavom vodom Indijskog oceana. Zamislite sam tako nešto imati u vlasništvu kao što to ima Christina Ong.

Želite odmor iz snova?

Ovo je dom 33 specijalno uređena apartmana koji se nalaze nad vodom i svako ima svoj poseban ulaz u more. Posebnost ovog otoka su Dhoni ribarski brodovi u kojima je smješten apartman koji ima oko sedamdesetak kvadrata, a sa svakog kreveta širi se pogled na morska prostranstva.

Priuštite si Tajland

Ako ste pomislili da ovdje možete biti izolirani od svijate, baš i ne možete. Svaki apartman ima televizor i internet pa po dobrom starom običaju možete stalno biti u toku što se događa u svijetu ili stavljati svoje čarobne slike na fejs.

U Kambodžu po odmor iz bajke

Ako vam se čini predaleko, eto lijepo je znati što svijet nudi u svojoj turističkoj ponudi i da se ne živi samo od ljepote prirode kako mi to mislimo. Zaista ne bi bilo loše ovako nešto imati na nekom od naših otok ili bilo gdje!

Želite li više informacija kliknite  ovdje.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori