Hoteli/restorani

“Ubite” se ljepotama za sva čula

lifeX.hr

Six Senses je kompanija koja od 1995. godine širom svijet razvija svoju turističku ponudu stvarajući resorte i SPA centre. Njezini prepoznatljivi brendovi su Soneva, Evason te Six Senses Spa i Six Senses Sanctuary.

Ako doista želite pokloniti sebi uživanja za sva čula slobodno se možete prepustiti u njihove ruke. Svoje resorte imaju na najdivnijim mjestima širom svijeta (Maldivi, Tajland, Vijetnam, Oman, Jordan i Španjolska).

Uhodan i profesionalan tim brinuti će se za sve vaše užitke. Kako bi zadovoljili i najzahtjevnije pojedince pazili su i na najmanju pojedinost, a ono što je najvažnije sav taj luksuz koji nude u savršenoj je harmonizaciji sa prirodom.

U njihovim restoranima gostuju najbolji kuhari svijeta, tako da imaju kalendar gurmanskih događanja gdje za svaki resort možete vidjeti tko, kada i što se priprema od gurmanskih delicija.

Jednako tako u njihovim SPA centrima bukvalno nema što nema. Tijelu i životu pristupaju na holistički načina pa u jednom tretmanu mogu kombinirati nekoliko drevnih tehnika koje će vaše tijelo i umu dovesti u savršenu ravnotežu.  To če vam osigurati mnogi najbolji majstori i gurui novih i starih vještina, a sve u svrhu vašeg savršenog uživanja  i energiziranja. Niihova filozofija ponude je da su Spa centri jedna od najbitnijih točaka svakog resorta.  Jedan od tretmana u Spa na Tajlandu zove se Slow Life Tretman-Esncia i sastoji se od aromatičnog kupanja, umatanja u blato, masaže posebnim uljima, detoksikacije čajevimai uljima, linfnom drenažom. Traje tri i pol sata i dođe 20.600 batha, odnosno 500 eura.

Stručan tim menadžera ne propuštaju slučaju niti jednu sitnicu, u njihovoj usluzi nema mjesta za propuste, a koliko je lepršav njihov duh vidite i na slici s kojom se predstavljaju. Svih ovih godine rada uspjeli su napraviti veliki odmak od ustaljenosti i standardnih klišeja dokazujući kako inventivnost i znanje mogu zaista napraviti nešto što je teško opisivo riječima, jednostavno ovo se mora iskusiti!

 Ako ste si zagolicali maštu i odlučili jedan od vaših odmora provesti negdje u njihovim resortima sve informacije potražite na: www.sixsenses.com

A svi ostali uživajte u prekrasnim slikama! Ok, to neće biti uživanje za sva vaša čula, ali za počatak, da zadovoljite i samo jedno,  pa nije loše, bar ne košta ništa!

Izvor i fotke: sixsenses.com
 

no images were found

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori