Ah ta ljubav — 17. svibnja 2017. 15:54

Želite li konačno otkriti žensko-mušku tajnu?

Muškarci i žene….vječna tema koja nikada nema dovoljno odgovora. Ovo je tema koja jednakom žestinom traženja pravih odgovora inspirira ljude stoljećima.

Što je to što nas tako privlači i što je to da smo tako različiti? Mi žene kažemo za njih muškarce da su svi isti i da nikada neće odrasti, a onim nam prebacuju da smo komplicirane i da nikada nisu na čisto s tim što doista želimo.

I tako se naš međusobni “rat” svodi na upiranje prsta jedni u druge i pokušaja da jedni druge promijenimti, a koliko god se trudili to nam nikako ne polazi za rukom. Svoditi odnos na uporni pokušaj promjene onog drugog neminovno vodi u propast. Kao što i sami vidimo trenutno su žensko-muški odnosi baš u raspadu.

Sve rjeđe i rjeđe možemo pronaći par kojeg veže istinska ljubav. Svuda oko nas nailazimo na razrušene ostatke nekadašnjih brakova, odnosa iz kojih ostaju velike pukotine na srcu i strah koji nas sputava krenuti dalje, otvoriti se i istinski voljeti.

Vrijeme je da konačno napravimo nešto i odgovorimo na to enigmatsko pitanje: Što žene i muškarci zaista žele?

Kako bismo razumjeli suprotni spol prvo moramo razumjeti odakle dolazimo i koja nam je svrha. Moramo zaroniti u sam izvor postojanja i otkriti uzroke sazdane u sjemenu.

A da bi to mogli pomoći će nam Kabala, ta drevna mudrost koja u sebi nosi istinske odgovore o samoj srži postojanja i načine kako živjeti u skladu sa životnim vibracijama.

U Zagreb dolazi Rivkom Shlonski iz Kabbalah centra u Tel Avivu. Na zanimljiv, moderan i kreativan način Rivka će nam otkriti odakle dolaze obrasci žensko-muških ponašanja, zašto smo drugačiji, koje su nam uloge u životu i kako iskoristiti tu različitost da bi stvorili pravo duboko jedinstvo. Za sve one koji se pitaju, ovo predavanje nema veze s nikakvim religijama, dogmama, jednostavno je to vrlo moderan nauk iako je star tisućljećima. Zapravo, više je nalik kvantnoj fizici i savršeno uklopljen u 21. stoljeće.

Dođite na nevjerojatno putovanje sve do korijena ženske i muške duše, otkrijte pravi smisao odnosa i samog života uz mnoštvo praktičnih savjeta koje odmah možete primijeniti i uklopiti u svoj svijet.

Predavanje je besplatno, a održati će se 21. 5. (nedjelja) u 19 sati u ulici Kralja Zvonimira 20 u Zagrebu.

Ukoliko želite više saznati o Kabali Rivka će uvodno predavanje održati u ponedjeljak 22. 5 u Pink Elephant Yoga House u Gunduličevoj 63. 

Predavanja su na engleskom jeziku, a više o predavanju otkrijte  ovdje

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *