Kreativnost

Zasigurno će vam se ova ideja svidjeti

lifeX.hr

ladice kao police

Dobre ideje su uvijek jednostavne, ali je teško doći do njih. Pogledajte samo ovu ideju, zar nije totalno originalna? Stare ladice nove police!

Ukoliko imate starih ladica i niste sigurni što bi od njih, prije nego ih bacite u smeće, razmislite možda vam negdje trebaju otkačene police, kraj kreveta, na balkonu, u kuhinji, možda u hodniku za staviti torbu i ključeve?

Ovi prvu inicijalnu ideju možete doraditi uz malo mašte. Mi ćemo vam dati samo nekoliko prijedloga, a vi se slobodno zaigrajte i napravite unikate kojima će se svi diviti!

1. Igrajte se bojama. koristite više boja, slobodno neka budu jake, vesele i proljetne. Možete nešto i nacrtati, nalijepiti naljepnicu, urediti u shabby chicu, a možete i ostaviti monokromo i igrati se dezenima…

2. Možete se poigrati s nogicama i napraviti ih od različitog materijala, različitog oblika, možete staviti i kotače ako vam treba nešto mobilno, pogotovo u kuhinji…

3. U unutrašnjost police možete zalijepiti tapete različitih uzoraka za one koji ne vole monotone stvari…

Budite zaigrani, vjerujemo da i sami imate još mnoštvo ideja kako doraditi stare police, kada se jednom ideje zakotrljaju samo dolaze nove i bolje!

Njegujte svoju kreativnost, jer kreativnost čini razliku!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori