Hoteli/restorani

Vulkan u kojem se spava

lifeX.hr

Hotel la mont-1a

Postoje mnoga razna čarobna mjesta na svijetu koja treba vidjeti.  Takvo jedno maštovito mjesto je i ovaj čudnovati hotel “vulkan” smješten duboko u južnom Čileu. Hotel La Montaña Magica će učiniti da odmor bude jedinstven. Hotel napravljen tako da izgleda ko vulkan, izvana je sav obrastao mahovinom, a umjesto lave izbacuje vodu, što je jako zanimljivo svim  gostima smještenim u 13 aoba  jedinstvenog hotela.

Do hotela se može doći samo pješice preko visećeg mosta, pa mnoge goste treba ohrabrivati da se usude zakoračiti na most.

Gostima se osim ove otkačene avanture spavanju u „vulkanu“ nude i mnoge druge zanimljivosti kao što su škola golfa, planinarenje,jahanje,možete se voziti biciklima ili kajacima, a preko zime možete i skijati. Tamo postoji i jezero Pirehueico koji je povezan mostovima do sredine jezera gdje postoji termalna voda i kupke isklesane od divovskih stabala.

Kako se ovaj dio nalazi u rezervatu biosfere, Huilo-Huilo zaštićenim od UNESCO-a, u šetnji okolicom moguće je vidjeti razne životinje pa i Pudu, najmanjeg jelena na svijetu koji je visok samo tridesetak centimetara.

Svakako ovo mjesto nudi nešto što se ne može vidjeti nigdje dalje na svijetu, pa kada odlučite via Čile, ne propustite doći ovdje. Jedna noć u hotelu dođe od 170 do 300 eura.

hotel Montana Magica

Hotel-La-Mont

Hotel la mont2

Hotel-La-Mont4

Hotel-La-Mont5

Hotel-La-Mont6

 

puda

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori