Hoteli/restorani

Volite turske sapunice, a volite li tursku hranu?

O turskim sapunicama već svi znamo toliko toga, već imamo svoje najmilije serije i najdraže glumce, a što znate o turskoj kuhinji. Ako vas zanimaju sve te turske delicije dođite na Tjedan turske kuhinje koji će se održati od 16. do 21. svibnja 2017. u hotelu The Westin Zagreb. Nakon uspješnog Tjedna japanske gastronomije te Tjedna restorana, ovaj je event posvećen promociji raznovrsnih turskih specijaliteta.

Dva izvrsna šefa kuhinje Tomislav Hruban, te Omur Akkor, poznat po svojem slavljenju otomanske kuhinje i kulinarske tradicije u svojim jelima, osmislili su dva posebna menija od četiri slijeda za ručak/večeru, po cijeni od 135,00 i 185,00 kn u restoranu Kaptol.

Poseban okus Turske će vam dočarati i slastice koje ćete moći kušati u Diana baru te Rendez Vous caféu tijekom navedenog termina. Prepustite se užitcima u posebnim kulinarskim iskustvima u The Westin Zagreb hotelu.

Rezervirajte svoj dolazak na:
– E-mailom: josipa.siklic@westinzagreb.com
– Telefonski: +385 99 232 8039 / +385 1 4892 000

Facebook komentari

Odgovori