Trend

Vogue i Angelina

lifeX.hr

Ona je čudnovata, divlja i ženstvena, nekom predivna, nekom malo manje ali nitko ne može reći da nije posebna.  Od povampirene divljakuše postala je predivna žena, nježna putena i pomalo tajnovita. Prava žena, majka kraljica. Planetarno slavna i bogata, mogla je biti razmažena, sebična i hirovita no nije. Shvatila je kako svijet i nije svima tako naklonjen i čaroban, kako ima gladnih, tužnih i neutaženih pa je odlučila napraviti nešto. I uspjela je, koliko god netko mislio drugačije ova žena je napravila mnogo za druge i  ovaj svijet i još uvijek ne prestaje.

Neki kažu, a blago njoj kada ima milijune, a mi kažemo kako je ta izjava patetična i jadna. Bez obzira imala milijune ili ne nije morala napraviti ništa, kao što mi možemo proći pokraj prosjaka i ne dati mu niti kune. A svatko od nas ima dvije kune za pokloniti drugome, a ako i nema to, ima barem topli osmijeh i dašak ljudskosti za dar. Razmislite malo o tome drugi puta, prije nego krenete optuživati druge i lijepiti etikete pametujući sve oko sebe.

A sada pogledajte ove predivne fotke koje su krasile stranice Vogua od 2002. godine do danas. Ma morate priznati da je prelijepa!!

via: fashiongonerogue.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori