Kultura

Virtualna šetnja s 360 stupnjeva

lifeX.hr

MAX_5553

Tehnologija stalno ide dalje i pruža nam nova zadovoljstva koje možemo doživjeti sjedeći u toplom domu, u svojoj omiljenoj fotelji. Da li ste ikada bili u virtualnoj šetnji? Evo mi vas vodimo na virtualnu šetnju izložbom Welcome to the jungle. Direktno iz svemira spuštate se pred vrata galerije, a onda ulazite u galeriju. Prolazite jednom prostorijom, desnom, pa lijevom stranom, pa ulazite u drugu dio galerije. Ako kliknete na zid možete pogledati i video s otvorenja. Tade se možete vratiti nazad i još jedno baciti pogled po zidovima, a onda izaći vam i osvrnuti se oko sebe, cijeli krug. Fascinantno zar ne?

Ako netko treba nešto slično za promociju svojih proizvoda, usluga ili čega već kliknite na  virtuabit.hr i zatražite upit. Dečki su zaista genijalni i biti će te sigurno zadovoljni!

A sada za šetnju kliknite  ovdje i uživajte u izložbi i novim vidicima! Vjerujemo da će te se znati voditi prostorom, slobodno klikajte, vrtite se u krug, gledajte okolo i slobodno uronite u virtualni svijet.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori