Ideje

Najluđi vijenac na vratima

Ukrasite svoj dom adventskim vijencima

lifeX.hr

Volite li božićne blagdane i sve ono što ide uz njih? Divno doba godine zar ne? Ne propustite dekorirati vaš stan kako bi napravili predivan božićni ugođaj.  Da li ste spremni za zabavu i uživanje?? Ne budite jedni od onih koji odu u prvi dućan i kupe gotove ukrase. Neeeeeeeeee nikakao! Ne,  i ne govorite kakao nemate vremena za stvaranje. Znate ono pitanje iz naših „mind blowing 50“, ako ne sada, a kada??

Organizirajte se, postavite prioritete, a uživanje u dekoriranju vlastitog doma jedan je od prioriteta i to sa veliko DA. Božić, dom, ljubav, obitelj, prijatelji…..! Divno zar ne?? Kako bi to mogli propustiti??

Krenimo od božićnog vijenca. On je prvi znak dobrodošlice u vaš dom. Pogledajte samo kakvih predivnih vijenaca ima. Budite dovoljno hrabri i odmaknite se od uobičajenosti, zašto vaš vijenac ne bi ove godine bio otkačen i drugačiji? Znate li samo od čega sve možete napraviti vijenac, bisera, perja, voća, slika, krpica, nakita, drveta, igračaka, kuglica……? Pregledajte ove slike i onda zatvorite oči, pustite mašti neka stvara, pa kreirajte svoj unikatni vijenac od vaših najdražih stvari.

Ako ste baš zadrti klasičar, ma napravite si klasičan vijenac, samo neka bude vaš!!

Sutra ćemo vas naučiti kakao napraviti vijenac od krpica i vune! Vidjeti ćete totalno ludo!

Krenite uživati u blagdanima, puno više s dušom i srcem, a puno manje suludim šopingom svega i svačega! Imate ruke i maštu, a to je ubojita kombinacija za mnoga čuda. Ako ne vjerujete probajte!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori