Upravo prolazimo period od 3 najnegativnija tjedna u godini

Ako ste primijetili da su ljudi oko vas razdražljivi i planu za sitnicu, a ni vi niste ništa boji trebate znati da se nalazimo usred jednog vrlo izazovnog razdoblja kojeg kabalisti zovu Ben HaMetzarim ili tri negativna tjedna (11. srpnja 2017. do 1. kolovoza 2017). Zadnji dan ovog perioda je i najnegativniji dan u godini i tog dan treba biti jako pažljiv.

Ovo je vrijeme kada se naša sebična priroda budi. Teže je nego inače kada se nešto dogodi ne reagirati negativno. Naša sigurnost će biti testirana i mnogi će otkriti više negativnosti unutar sebe nego što smo ikada željeli vidjeti.

Naša početna reakcija na ovu vijest izaziva želju da ova tri tjedna ostanemo ostanemo kod kuće i sakrijemo se ispod jastuka, ali to nije dobar odgovor. Treba izaći u svijet i suočiti se s tim dodatnim izazovima kada bi naučili sve što trebamo.

Iako je ovo vrijeme najintenzivnije jedanko je tako najpotencijalnije i može donijeti velike nagrade. Ovo je vrijeme kada se možemo očistiti od negativnosti, pa čak i bolesti. Zohar objašnjava da se duhovni ozonski sloj koji nas obično okružuje privremeno uklanja. Ovaj nedostatak zaštite rezultira koncentriranom energijom koja nas izravno prožima. Bez odgovarajućeg ograničenja, nismo u stanju nositi ovu infuziju energije. Kroz povijest, to je rezultiralo ratovima i velikim nesrećama.

Međutim, ako smo svjesni toga i ako se tih dana više postavimo željama drugih i davanja bezuvjetne ljubavi, pogotovo kada smo ljuti ili depresivni može nam stvoriti ogromnu dobrobit i podići nas na višu razinu.

Usredotočujući se na transformaciju tijekom ova tri tjedna, kada je najteže to učiniti, možemo ukloniti negativnost naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Kada se gleda iz ovog kuta, ova 3 tjedna uopće nisu zastrašujuća. Strah je ono što nas drži zaglavljenim u našim uzorcima i blokira nas da ih otklonima i dovedemo blagoslov u svoje živote. Pozdravljajući izazove ovo vrijeme nas može odvesti na našu sljedeću razinu pokazujući nam ono što moramo promijeniti. Najteži trenuci u životu su rijetke prilike za preobrazbu.

Budite svjesni energije, kontrolirajte svoje postupke i ovo mogu postati najmoćniji 21 dan koji smo ikada doživjeli.

 

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *