Trend

Upomoć, moram u kupaći!

lifeX.hr

Panika! Mnogima se javlja taj osjećaj kada shvate da je ljeto pred vratima, a figura koju vidite dok se gledate u ogledalo niti najmanje nije za izlaganje pogledima na prepunim plažama.

I što sada???? Poželite da su sada davne pedesete godine kada su kupaći kostimi pokrivali ženska tijela od koljena do vrata, ali na vašu veliku žalost već smo ud 21 stoljeću i žene već dugoooooooooo po plaži nose ona dva mala komadićka odjeće koji se zove bikini!!

Ok! Ne paničarite, još ima nade za vas,  ali samo ako budete uporni i disciplinirani. Da, da, znamo sve…da ste bili uporni i disciplinirani sada ne bi ovako izgledali, ali uvijek postoji popravni ispit. Vaš popravni se zove Fulton dijeta.

Da li možete izgubiti 10 kilograma za mjesec dana?  Gospodin Venice Fulton  autor knjige “Six Weeks to OMG” obećava da se može. Ovo djelo je zaljuljalo tržište, a savjeti Fultona dostigli su popularnost Dukan dijete.

Savjeti za mršavljenje su pomalo radikalni (a kakvi drugačije mogu biti u par tjedana prije mora) . Recimo, doručak nije dozvoljen, umjesto njega predstoji vam ranojutarnja vježba na gladan stomak. Vaše tijelo će se, tvrdi on, pretvoriti, u mašinu za sagorijevanje sala, jer trošenje energije na gladan stomak prisiljava tijelo da koristi rezerve koje ste nagomilali.

Također, ni u kom slučaju nisu dozvoljene grickalice. Tri prosječna niskokalorična obroka su sasvim dovoljna, nema međuobroka. Fulton čak zabranjuje i voće. Iako je bogato vitaminima, vodom i ostalim neophodnim supstancama, treba ga izbjegavati jer ima mnogo fruktoze. Bolje je da birate avokado, brusnice, grejpfrut, ananas i jagode, a izbjegavate marelice, breskve, smokve, kruške, grožđe, šljive, mango i papaju.

Da bi ste »podigli« metabolizam, Fulton kaže da pijete kavu i to, naravno, bez mlijeka i šećera. Posljednje pravilo je hladan tuš odmah nakon buđenja, a idealna temperatura vode je 15-20 stepeni.

 E ako tako izdržite 2,3, ili 4 tjedna pravi ste heroj i vjerojatno više vam nikada neće pasti na pamet da se zapustite tijekom zime.

Pa sada vidite što možete! Držimo vam palčeve!!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori