Interier

Umotajte stan u boju purpura

Sviđala vam se ova boja ili ne, morate priznati da je neodoljiva i može se prilagoditi mnogim ukusima.

Za one odvažne i pune života kao stvorena je boja purpura poput ciklame, snažna i žestoka. Ona će prostoru dati moć i magično privlačiti poglede.

Ako ste pak ljubitelji umjerene varijante, možete dodati  malo više plave pa dobiti nježne nijanse lavande. Ova boja će umiriti prostor i osnažiti ga meditativnom iskrom, a oni željni duboke mistike mogu iskoristiti tamnije nijanse purpura kako bi u prostor utopili u dubine tajnovitosti.

Bilo kako bilo ovu boju možete koristiti u svim prostorima, bilo da se radi o kupaonama, dječjim sobama, kuhinjama, prostoru u kojem boravite ili spavate. Ono što vam treba samo je malo mašte kako bi  je iskombinirali sa svim ostalim elementima u prostoru.

 se savršeno, ali je predivna i s malo crne ili sive. Za one koji se ne boje boja, slobodno je mogu kombinirati s pastelnim nijansama žute ili plave. Za odvažne i „divlje“ individualce  kombinacija purpura sa printovima divljih životinja, a pogotovo zebra uzorkom izgledati će vooooov.

Da li se radi o boji zida, fotelji, tepihu, kuhinjskim elementima, ormaru ili samo ponekim detaljima, sasvim svejedno, purpurna boja će vašem prostoru udahnutu lepršavost i miris života, stoga  se samo hrabro upustite u ovakvu avanturu i zagrnite vaš prostor daškom purpura!

Izvor fotki: trendszine.com, twolia.com, roxxn.wordpress.com, nestifyonline.com, simplyhomedesigns.blogspot.com, interi0r-design.net, zainteriora.net, besthousedesign.com

 

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *