Moda

Ugrabite „najljenije“ Startasice na svijetu

Zaljubljenici u Startasice zasigurno će biti oduševljena s novim izgledom njihovih omiljenih tenisica koje su završile i na stranicama američkog Vogue magazina.

Dizajn tenisica nastala je u suradnje dva slavonska brenda Sugar Ants i Borova koji su udružili snage i izradili kolekciju limitiranih Startasica s ljenivcima po njima. Ekipa iz Sugar Antsa stekao simpatije među publikom streetwear odjeće i ljubiteljima životinja svojom kolekcijom majica, te platnenih torbi.

Ovaj puta osmislili su i posebnu priču. “Na svakoj Startasici nalazi se preko dvadeset ljenjivaca pa smo ih zamislili kao veliku obitelj iz brazilske tropske šume koja traži jednog nestalog člana. Zajedništvo im je vrlo bitno te svaki pojedinac u društvu ima svoje mjesto. Upravo iz tog razloga ova obitelj krenula je na daleki put. Kako nam je glavna inspiracija za kampanju bio crtić iz našeg djetinjstva „Gdje je Jura“- ljenjivci su iz daleke tropske šume Brazila došli na Startasice kako bi na njima njihov put bio brži i kako bi pronašli nestalog člana“- kaže Zvonimir Šarić osnivač brenda.

I promotivna kampanja će biti posebna, postavljati će se lažni tragovi, mozgalice, a bit će i animiranih videa s raznim porukama. Ova simpatična suradnja oduševljava još više zbog činjenice da se oba brenda nalaze na području Slavonije; Vinkovci i Vukovar. Dok od tamo dolaze samo loše vijesti o iseljavanju, nezaposlenosti i mukotrpnoj borbi za boljim sutra neke pozitivne vijesti i trud mladih ljudi ipak izbijaju na površinu.

Ako ste poželjeli imati ove prekrasne Sugar Ants Startasice mogu se kupiti isključivo preko društvenih mreža Sugar Ants brenda kao i na njihovoj web stranici.

Fotografije i obrada: Luana Muškić i Tea Sorko.

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *