Trend

U njegovim haljinama veličanstveno je biti žena

lifeX.hr

1

Na završnoj, petoj večeri Bipa Fashion.hr svojim bezvremenskim, bajkovitim haljinama po tko zna koji put Ivica Skoko  oduševio je modnu scenu i ugrijao srca dama koje vole biti glamurozne i izgledati kao milijun dolara.

 

Ivica Skoko iz godine u godinu nastavlja stvarati svoj jedinstveni dizajnreski otisak i jednakom strašću svoju publiku ostavlja bez daha. Tako je bilo i ovaj puta. Njegove haljine donose dodir romantike, a opet su tako snažne i odišu pravom oskarovskom senzacionalnošću. Svaka haljina pravo je remek djelo pomno osmišljeno i izrađeno s puno svile, čipke, ukrašene perlama, cvjetnim aplikacijama, kamenčićima i šljokicama.

Uz nježne pastelne boje, tu su i popularne “naked” haljine s aplikacijama u snažnim bojama, pa taj kontrast pretvara ih u prave senzacije u kojima će svaka žena izgledati neodoljivo. Skoko je još jednom potvrdio da je majstor večernjih haljina. Malo je riječi koje mogu opisati svu raskoš ovih kreacija pa vas ostavljamo da uživate u fotografijama s revije. Slobodno se topite se u ljepoti, a ako vam zatreba nešto veličanstveno znate gdje takvu haljinu možete dobiti.

8

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori