Hoteli/restorani

U Amsterdam po sve užitke

 

 Amsterdam je čudnovat grad, htjeli priznati ili ne ima svoju posebnu dušu. Kada ste tamo i pratite ritam grada, shvatite da je grad zaista aranžiran za sve vrste užitaka.

U ovom postu nećemo pisati o travi i gljivama, nećemo se baviti „poljoprivredom“ već ćemo vam pokazati koje još užitke sam grad nudi. Ovaj puta spremite se na vizualnu rapsodiju.

Vodimo vas u hotel Andaz kojeg je dizajnirao njihov slavni dizajner Marcel Wanders i čiji rad predstavljamo danas i sutra. I ovaj čudnovati hotel s velikim ribama na zidu je cjelokupno njegovo djelo.

Fascinantna rasvjeta sa čarobnim lusterima i lampama. Da samo njih vidite, puno bi se nagledali ljepota, a kada bacite pogled na ornamente po zidu, namještaj, slike po zidovima i sve ostale sitnice, hotel će vam se doimati kao muzej u kojem je granica stvarnosti malo pomaknuta.

Dakle, kada budete bili u Amsterdamu, osim posjete poznatim coffee shopovima, probajte se barem malo navirit u ovaj hotel i uživajte u nesvakidašnjoj ljepoti.

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Slideshow]” template=”D:\www\lifex.hr\public_html\wp-content\plugins\nextgen-gallery\products\photocrati_nextgen\modules\ngglegacy\view\gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

via:marcelwanders.com

Facebook komentari

Odgovori