Trend

U 5 minuta izbrisat će bore

lifeX.hr

Borice, bore, opuštena koža, sve je to dio prirodnog procesa starenja, to jako dobro znaju svi oni  kada prođu tridesete. Mi žene smo malo više osjetljive na taj proces jer volimo biti lijepe kada se pogledamo u ogledalo.

U ovom neizbježnom procesu veliku ulogu igra hijaluronska kiselina (HA) koja u koži predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina. Starenjem se njena razina smanjuje i koža polagano gubi svoju elastičnost i mladenački tonus.

Ma sreću svih nas naš omiljeni brend Olival osmislio je doista proizvod koji će vas oduševiti. Na tržište je upravo stigao  prvi prirodni Hijaluronski serum s uljem smilja.

Serum sadrži: hijaluronske kiseline, ulje smilja, beta glukan, proteine ječma, šećerne polimere

hijaluronski serum s uljem smiljaVisokokoncentrirana formulacija seruma sadrži samo prirodne komponenete koje osiguravaju odličnu apsorpciju i bioiskoristivost jer molekule prodiru u dublje dijelove kože gdje djeluju na više razina:

1.  poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu,

2. regulira hidratizaciju kože,

3. pojačava  tonus kože

4. potiče sintezu kolagena,

5. usporavanje procesa starenja

6. popunjava bore

Glavni aktivni sastojak seruma je hijaluronska kiselina koja djeluje tako da popunjava međustanični prostor, veže na sebe vodu i na taj način zateže i hidratizira opuštenu kožu lagano popunjavajući nastale bore. Zanimljivost u ovom serumu je dobra izbalansiranost velikih i malih molekula daju mu dvostruku vrijednost.

Zašto je to bitno?

Efekt brzog „brisanja“ bora vidljiv je već nakon 5 minuta od nanošenja zahvaljujući velikim molekulama, dok su za dugotrajne anti-age rezultate i dublju penetraciju zaslužne male molekule HA.

O ulje smilja i njegovom antioksidativnom i  regenerativnom djelovanju  znamo već sve, pa nije ni čudo što ga smatraju top anti-age supstancom.

Snažno antioksidacijsko djelovanje ima beta-glukan koji će u ovoj formulaciji ublažiti i usporiti proces starenja kože, pogotovo posljedice fotostarenja i oksidacije. Tu su i proteini ječma koži daju mekoću i povećavaju njenu elastičnost, a šećerni polimeri popunjavaju bore pojačavaju djelovanje hijalurona.

 

Kako ga koristiti?

Hijaluronski serum s uljem smilja nanosi na očišćenu kožu lica ujutro i navečer, najbolje nekoliko minuta prije nanošenja kreme ili ulja. Dobra je priprema kože i podloga za dnevnu ili noćnu kremu.

Ako negdje izlazite i trebate zablistati svakako prije šminkanja stavite serum jer ćete odmah nakon nanošenja uočite blagu zategnutost i snažan efekt „peglanja bora“ vidljiv već nakon 5 minuta.

Redovnim korištenjem serum daje dugotrajne anti-age rezultate, stoga ga je najbolje da serum postane dio svakodnevne njege kože.

Olival Hijaluronski serum s uljem smilja možete pronaći po cijeni od 149,90 kn u DM-u, BIPI, NAMI i bolje opskrbljenim parfumerijama.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori