Arhitektura

Travnjak usred dnaven sobe

lifeX.hr

 

Da arhitekti znaju naprosto iznenaditi svojim idejama možemo vidjeti u nekim od fascinantnih rješenja u ovoj raskošnoj vili.  Iako na prvi pogled izgleda lijepo ali ne toliko neobično, čim se dođe do velikih, rezbarenih, drvenih vrata na ulazu može se naslutiti da se ovdje radi o nečem vrlo iznimnom.

Unutrašnjost kuće nudi  iznenađenje. Čim se zakorači u nju i popne niz bijele stepenice, dođe se do dnevne sobe iz koje se prostire fantastičan pogled na bazen i savršen travnjak. Bazen i travnjak kao da su dio dnevne i blagovaonice na drugoj strani.

U većini kuća, bazen je inkorporiran na terasama i dio je eksterijera, ovdje je bazen centralni dio interijera koji oko sebe objedinjuje nekoliko odvojenih prostora za dnevni boravak, odmor i uživanje.

Na katu su spavaće sobe, biblioteka, fitnes soba i radne sobe sa predivnom terasom od drveta u kombinaciji sa sjajnim mramorom, staklom i rustikalnim kamena.

Cijeli stan je prepun antikviteta, umjetničkih slika i skulptura, istančano doziranih da razbiju bjelinu zidova i podova. Kuća je i puna zelenila i vrtova, te drvenih detalja i namještaja koji modernom okruženju daju umirujući i topli osjećaj prirodnosti i energiju mira.

Jednostavno savršeno! Ne znam kako vi, ali  mi nemamo zamjerku ama baš na niti jednu sitnicu u ovoj kući. Bravo arhitektima na domišljatosti!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori