Moda

Traper na način Belle Hadid

Denim nikada ne izlazi iz mode i uvijek je u trendu. Svako malo se transformira, mijenja oblik i fura dalje. Hlače uske, široke, poderane, nižeg struka, visokog struka, korzeti, jakne, kombinezoni. Slikama kojima smo se do negdje prije smijali kada smo nosili široke modele i hlače dubokog struka sada opet ponosno uskačemo u njih dokazujući kako pratimo modne trendove i više nam ti modeli nisu smiješni. Eto što moda radi od nas!

Bez obzira na to, ne treba zaboraviti trebamo izabrati modele koji će nas proljepšati, a ne a ne poružniti pa svaki modni trend ipak prilagodite svom tijelu.

Želite li pogledati kako to radi poznate mlade dame?

Danas smo vam napravili mali kolaž fotki poznate manekenke Belle Hadid. Naravno si ona može priuštiti mnoge kombinacije jer na njezinom visokom i mršavom tijelo sve stoji dobro. Nama se najviše sviđa onaj traper kombinezon sa trapez nogavicama, baš je ženstven, a žena treba biti ženstvena.

Izaberite što vam se sviđa i ma što izabrali nikada ne zaboravite na lice nabaciti osmijeh. On će uljepšati svako lice i svaku modnu kombinaciju. 🙂

 

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *