Trend

Top 10 u milijunima

lifeX.hr

Engleski The Sunday Times je objavio listu najplaćenijih modela na svijetu. Ove žene osim što su lijepe i mršave zarađuju i milijune. Na listi najviše je victorijinih anđelica, pa izgleda da biti anđelica donosi i pozamašnu cifru na računu.

Daleko najbogatija je predivna Gisele sa 45 milijuna dolara zarade u prošloj godini. Na drugome mjestu sa 25 milijuna dolara manje smjestila se odnedavno rastavljena Heidi Klum. Dugovjećna i neuništiva Kate Moss zaradila je 13,5 milijuna dolara, a odmah iz nje su se smjestile predivne anđelice Adriana Lima 8 milijuna dolara i Alessandra Ambrosio s 5 milijuna dolara. Na 6. mjestu tu je ne toliko razvikana i fatalna Daria Werbowy s 4,5 milijuna kuna kao i Lara Ston koja je zaradila istu cifru. Malo manje 4,3 milijuna dolara, na 8 mjestu, zaradila je Carolyn Murphy , a onda slijede Natalija Vodianova s 4 mulijuna dolara i Canduce Swanepoel s 3 milijuna dolara.

Ako vam se zavrtjelo u glavi od ovolikih milijuna, brzo dođite sebi jer ovo gotova da i nije ništa spram recimo jednog  modnog para Beckham koji su prošle godine zaradili 180 milijuna funti.

Sunday Times će svoju cijelu Rich listu za 2012. objaviti u cijelosti u nedjelju, 29. travnja.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori