Trend

Top 10 haljina s Golden Globesa

lifeX.hr

gg

Danas uživamo u glamuru divnih haljina sa ovogodišnjeg Golden Globes-a koji je održan 74. puta i kao i uvijek privukao svu pažnju ljubitelja dobrih filmova, mode i trendova.

Pobjednik večeri bio je film “La La Land” osvojivši nagrade u svih sedam kategorija u kojima je bio nominiran, uključujući i Najbolji filmu u kategoriji mjuzikla ili komedije, a glavni glumci Emma Stone i Ryan Gosling odnijeli su kući nagrade za Najboljeg glumca i Najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji, a režiserDamine Chazelleu kući nosi kipiće za  Najboljeg redatelja i Najboljeg scenarista.

Najbolja drama je film “Moonlight”, dok je Najboljim glumcem proglašen Casey Affleck za ulogu u filmu “Manchester By The Sea”, a Isabelle Hupper odnijela je kući nagradu za Najbolju glumicu u “Elle”.

A velika post GG pobjednica je Meryl Streep i njezin govor koji je postao apsolutni hit na društvenim mrežama. Zaradila je mnogo lajkova, poruka podrške i divljenja što je tako javno rekla što misli o novo predsjedniku, a  gdin. Trump nije mogao odoljeti njezinim kritikama pa joj je odgovorio onako “sočno” kako on zna.

A kako izgledaju najbolji outfiti sa crvenog tepiha pogledajte na videu.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori