Trend

Tjedni outfit: Volite li military look?

lifeX.hr

outfitlifex

Kada sam pretraživala po internetu u potrazi za tjednim outfitom prvo mi je za oko zapala ova fantastična Freepeople military jakna od 248,00 dolara. Na svom webu su je odlično i iskombinirali s majicom i trapericama no ja sam ovaj puta htjela izbjeći trapeerice. Tražila sam nešto malo sofisticiranije, a opet upečatljivo i posebno.

Baš takve hlače pronašla sam u web shopu Kriedesign, mogu se kupiti za 750,00 kn. Ne znam znate li da se pojedini komadi odjeće ove odlučne dizajnerice mogu naći i na web shopu Abrakadabra, pa ikoliko volite ono što Kristina radi pogledajte.

ovoj kombinaciji sam dodala viskoznu bijelu bluzu iz H&M 24,99 eura. Bluza ima v izrez, volan na kraju rukava i šal oko vrata koji se može zavezati u mašnu. Odlična je ispod ove veličanstvene jakne.

Kako i jakna i hlače imaju sjajne gumbe, odnosno zakovice odlučila sam se da čizme budu umjerene i ovaj puta iznad koljena. Tako sam izabrala ove jednostavne Zara čizme za 799.90 kn.

Vojničkoj priči se pridružila i crvena Mango  torba, pomalo robusna s čvorovima na kraju remena što joj daje poseban izgled.

ovoj kombinaciji možete dodati i veliki široko pleteni šal kojeg možete nositi preko ramena da vas dodatno zagrije. Ovaj puta nisam dodavala nakit jer je jakna puna velikih  upečatljivih gumbi, a bluza ima šal, što je sasvim dovoljno i ne treba pretjerivati s dodatnim nakitom.

Uživajte u svom military outfitom i bez obzira što je tako snažan i opasan jedan osmijeh uvijek je dobrodošao.  Veliki pozdrav Deni!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori