Trend

Te zanosne crvene potplate!

lifeX.hr

 

 “Mrzim koncept klompi. To je živa prevara, ružne su i čak nisu ni udobne. Zapravo, ja mrzim cijeli koncept udobnosti. To je kada ljudi kažu:“Pa mi nismo stvarno u ljubavi, mi imamo samo ugodan odnos!“ Kada ste previše u udobnosti  propuštate toliko dobrih ideja! Udobnost, to je jedan od najgorih riječi i ne vodi vas nikuda!”

Christian Louboutin veći dio ove godine proveo ja na sudu, boreći se sa YSL zbog kršenja autorskih prava. Iako je parnicu izgubio, to ne znači da je prestao biti kralj crvenih potplata. Žene jednostavno obožavaju njegove cipele, stoga slavni  „postolar“ ne treba brinuti za slavu u narednim godinama i može sa veseljem proslaviti svoju 20-godišnjicu rada, za koji je rekao da nije posvećen zadovolji ti žene, već  zadovolji ti muškarce.

Ovaj mrzitelj klompi i komfora povodom ove obljetnice izdaje i knjigu u kojoj su, naravno, slike cipela glavni likovi. Čak je i slavni  Barneys New York   odlučio svoje izloge pretvoriti u umjetničku instalaciju namijenjenu  njegovom savršenom djelu.

Kako je to izgledalo iza „scene“ pogledajte na videu!

A što ćemo drugo nego  Christianu poslati veeeeeeeeeeeeeeelike čestitke  i poželjeti da puno, puno crvenih potplata gordo korača svijetom na predivnim ženskim nogama na opće zadovoljstvo svih, a pogotovo tih očaranih muških pogleda!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori