Zvjezdane poruke

Svjetlo na kraju tunela

lifeX.hr

tunel

Dobra vijest za ovaj tjedan-ventilacija svemira je sve bolja. Prošli tjedan smo svi osjetili težinu jarca, pogotovo Plutona i Sunca u konjukciji. Pulton je doista pravi slon zodijaka.

Ovaj tjedan vraća nam se zrak i vatra, Mjesec je ušao u blizance, a Venera u Vodenjaku pridružila se Marsu.

Pa da odmah vidimo što je naš prvi zadatak u ovom tjednu:

Prvo se trebamo pitati koliko to nas od krtičnjaka napravi planinu? Ima nas puno zar ne? Svi mi više ili manje od naših problema radimo planine. Sada će se strijelci i ovnovi pobuniti i reći da to nije istina, da su oni veliki optimisti, i to je ok, ali imaju i oni svojih “planina”.

U našim životima postoje stvari koje su potpuno suvišne i možemo bez njih, ali ima i onih koje su nam vrlo bitne.

Naš zadatak ovaj tjedan je razlučiti što je što. Vrlo često uhvaćeni smo u malim stvarima koje nas prisiljavaju da mislimo “malo”, da se ograničimo. Ali postoje i one velike stvari koje kada pomaknemo otkrivamo puno svjetlost u svoj život i svijet. Dakle pitanje koje si trebamo postaviti ovaj tjedan je da li ću otkriti više svjetlosti ako odustanem od izazova ispred sebe ili ako se odlučim uhvatiti u koštac s tim. Polako uz malo strpljenja naš put i to što je nama bitno polako će postati jasnije.

Drugi zadatak koji imamo je pretvoriti “loše” u dobro. Sada se sigurno pitate kako to možemo napraviti. Kabalisti nas uče da postoji čarolija života koja može loše pretvoriti u dobro. Sve što trebamo učiniti je uvjeriti se da “sve što nam se događa najbolje je za nas” i iskreno potražiti tračak svjetla u svakoj situaciji.

Ovaj tjedan te riječi možemo doista i duboko razumjeti. Ovo je savršeno vrijeme baš za tu transformaciju, za pretvaranje “lošeg” u naš blagoslov.

Iz dana u dan podsjetimo se da ništa nije loše i sve ima za cilj da nas odvede na bolje mjesto. Ako se duboko zamislimo nad tim i meditiramo, svakim danom ćemo sve više osjetiti istinu u ovim riječima. Moramo znati da u svemiru postoji puno veća slika i veći plan kojeg mi ne vidimo, a naš zadatak ja duhovno rasti.

Zapamtite iza svakog tunela uvijek se nalazi Svijetlo.

Uživajte u novom tjednu!
Yael

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori